Roodshow

Kraak en Smaak weer bij de Roodshow

  1. Nieuwschevron right
  2. Kraak en Smaak weer bij de Roodshow

Afgelopen week hadden de mannen van Kraak en Smaak met hun nieuwe single 'I Don't Know Why' de eer om Topsong te zijn, reden genoeg om hem live in de Roodshow te komen spelen.

DE LIFT

Het had wel wat voeten in de aarde voordat de mannen konden optreden, want het complete arsenaal aan instrumenten stond vast in de lift, uiteindelijk alleen nog maar de Bass drum, toch ook een essentieel onderdeel van de sound van Kraak en Smaak.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

JUICY FRUIT

Gelukkig met wat hulp van een liftmonteur hebben we alles in de studio gekregen en waren ze gereed om hun Topsong te spelen. Maar eerst wilde Jan Willem natuurlijk nog alles weten over hun nieuwe album 'Juicy Fruit' die over 2 weken uitkomt en die de heren net vers van de pers bij zich hebben.

I DON'T KNOW WHY

Dan natuurlijk de single die afgelopen week Topsong was 'I Don't Know Why'. Normaal zingt de Amerikaanse zanger Mayer Hawthorne hier op mee, maar die was niet in Nederland dus nam Berenice (de vaste zangeres van Kraak en Smaak) de honeurs waar, en dat deed ze best goed naar onze bescheiden mening.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie