Roodshow

Roodshow Late Night live vanuit New Orleans

  1. Nieuwschevron right
  2. Roodshow Late Night live vanuit New Orleans

Van 7 t/m 10 november hoor je de Roodshow live vanuit New Orleans voor verslag van de Amerikaanse presidentsverkiezingen!

Hillary of Donald?

Na een bikkelharde verkiezingsstrijd is het op dinsdag 8 november dan echt zover: Amerika kiest een nieuwe president. Wordt het Democrate Hillary Clinton, en krijgt de Verenigde Staten voor het eerst een vrouwelijke president? Of gaat de winst toch naar Republikein Donald Trump, ondanks dat hij met zijn uitspraken bijna iedereen tegen zich in het harnas wist te jagen? Roodshow Late Night is erbij en doet live verslag vanuit de States!

The Big Easy

Van maandag 7 tot en met donderdag 10 november zendt de Roodshow uit vanaf Jackson Square, vlakbij de Mississippi, in het beroemde French Quarter in muziekstad New Orleans. Je hoort onder andere het nieuws van de dag, liveoptredens en comedy rechtstreeks van waar het allemaal gebeurt: The Big Easy!

Volg ons op NPO Radio 2 én online!

Net als altijd hoor je ons van 22.00 tot 00.00 uur op NPO Radio 2. Wil je niets missen? Hou onze site http://nporadio2.nl/roodshowlatenight in de gaten en volg ons op Facebook, Twitter, Instagram en YouTube via @roodshow!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie