Roodshow

Lianne La Havas in de Roodshow

  1. Nieuwschevron right
  2. Lianne La Havas in de Roodshow

Tussen al haar stadionconcerten met Coldplay en haar eigen optredens door, kon de Engelse Lianne La Havas nog net een gaatje vinden om bij de Roodshow langs te komen.

COLDPLAY

Lianne is de laatste tijd razend druk, want naast haar eigen optredens (o.a. Pinkpop, Down The Rabbit Hole en Paradiso) afgelopen weken staat ze ook elke avond van de stadiontour van Coldplay in het voorprogramma. Lianne vertelt hoe ze daarvoor werd gevraagd. Eigenlijk was het heel simpel; Chris Martin stuurde haar een e-mail met de vraag of ze mee op tournee wilde, tenzij ze te druk was. Daar hoefde ze uiteraard niet lang over na te denken.

En hoe is het dan om op te treden voor stadions vol mensen? Nou volgens Lianne went het niet en voelt het alsof je voor de eerste keer in je leven gaat optreden.

Luister hier het hele gesprek wat Jan Willem met haar had terug:

TOKYO

Het liedje Tokyo gaat over de eenzaamheid die ze ervoer in Tokyo tijdens haar optredens daar. Een stad die bruist en nooit slaapt, maar waar je je toch compleet alleen kan voelen. Ze schreef het niet tijdens haar verblijf, maar dat gevoel is haar wel bijgebleven en inspireerde haar voor dit liedje.

Tokyo komt nog van haar vorige album, 'Blood' dat vorig jaar uitkwam. Toch is ze druk bezig met nieuw materiaal en zou er wel eens een nieuw album uit kunnen komen aan het eind van dit jaar. Tot die tijd moeten we het met deze prachtige versie doen.

Quote

I'm out of sight, Going out of my mind, Alone in Tokyo

Lianne La Havas

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie