Roodshow

Milow en Emma Bale live

  1. Nieuwschevron right
  2. Milow en Emma Bale live

Een grote verrassing voor Jan-Willem, want het Belgische duo Emma Bale en Milow stonden bij hem voor de deur. Ze speelden hun nieuwe single 'Fortune Cookie'.

Samen op tour

Milow staat op het podium in Tilburg als hij Emma Bale uitnodigt om langs te komen. Backstage praten ze heel wat af en Milow vraagt haar of ze in zijn voorprogramma wil staan. "Daar hoefde ik niet lang over na te denken", aldus Emma. Samen staan ze veel op het podium en het idee om samen een nummer te maken ontstaat. 'Fortune Cookie' is geboren. "Afgelopen zomer hebben we het in 1,5 dag geschreven. Er zit een boodschap in: als je negatieve kritiek krijgt, leg dat naast je neer en doe waar je zelf in gelooft."

Emma Bale

Misschien heb je de nog nooit van de Belgische Emma Bale gehoord, maar met haar 16 jaar deed ze mee aan de Belgische versie van The Voice Kids. Daar wist ze niet tot de finale door te dringen, maar daarna brengt ze haar single 'All I Want' uit. Milow hoort het nummer en is direct enthousiast. Dat is het begin van een succesvolle samenwerking.

Ster advertentie
Ster advertentie