Rio

Loop nu zelf door het Holland House in deze 360-graden video

  1. Nieuwschevron right
  2. Loop nu zelf door het Holland House in deze 360-graden video

Bert is nu een week in Rio de Janeiro en kent het Holland 'Haandrikman' House als zijn broekzak. Tijd dus voor een rondleiding in 360 graden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Belijk hierboven de 360 video. Beweeg met je muis, trackpad of met je vingers over de video in je scherm zodat je rond kunt kijken in het Holland 'Haandrikman' House. Kijk rustig rond, we nemen je in alle rust mee door het HHH.

Werkt de video hier niet op jouw device? Ga dan naar ons YouTubekanaal voor de video! Maar lees wel alvast even onze beschrijving hieronder:

We nemen je mee...

... vanaf de ingang van het Holland House in de wijk Ipanema. Eenmaal binnen kom je in de pop-up ambassade. Daar kun je als oranjefan nog kaartjes kopen voor verschillende Nederlandse wedstrijden.

Natuurlijk moet ook iedereen ook door de controlepoortjes. Waar zouden we zijn zonder een extra stukje veiligheid.

Olympische geschiedenis

En dan is daar dé Legendary Lane, waar Bert samen met zanger Dinand Woesthoff herinneringen ophaalde. Een prachtig stukje geschiedenis over de Olympische Spelen. Alle memorable momenten staan afgebeeld op deze lane in mooie, emotionele en herkenbare foto's.

Het grote scherm

Dan komen we aan bij het grote scherm waar alle wedstrijden op te zien zijn. Oranjefans, vrienden en familieleden van de olympiërs liggen hier aan de rand van het zwembad met een cocktail of een koud biertje in hun handen. Even verderop is daar dé bar van het Holland House. Proost!

Dakterras met uitzicht

Vanaf het dakterras heb je schittend uitzicht op de bergen rondom Rio de Janeiro en kijk je uit op het grote scherm, het zwembad en overzie je het hele Holland House. Binnen is de grote zaal waar alle huldigingen plaatsvinden.

Ster advertentie
Ster advertentie