Rio

Miss Montreal: "Ik zou heel graag het nieuwe lied willen maken voor de Olympische Spelen 2018"

  1. Nieuwschevron right
  2. Miss Montreal: "Ik zou heel graag het nieuwe lied willen maken voor de Olympische Spelen 2018"

Na Dinand Woesthoff en Dotan wil nu Sanna Hans, beter bekend als Miss Montreal, het Olympisch themalied schrijven voor de Olympische Winterspelen 2018. Dat zei ze in een gesprek met Bert Haandrikman in Rio.

Enige meisje

Met het zand van de Copacabana nog in het haar speelde Miss Montreal afgelopen weekend in het Holland Heineken House voor de oranjefans. "Het dak ging er af!"

En ze heeft de sfeer goed te pakken. "Ik hou van muziek, een feestje en van sport. Dan is dit echt heel erg leuk om mee te maken, ik ben het enige meisje op het podium van het Holland House! "

Olympisch themalied

Ik heb nog nooit een lied geschreven met een olympische sporter in het achterhoofd. Maar nu ik hier in Rio ben, en ik hier nu speel, lijkt het me wel leuk om een lied te schrijven voor de spelen."

'Lijkt me echt super tof'

Op de vraag van Bert of ze dan voor de volgende Winterspelen 2018 het themalied wil schrijven antwoord Sanne Hans: "Ik heb het natuurlijk niet zelf in de hand, maar ik zou hééél graag het nieuwe lied willen maken voor de Olympische Spelen. Want ik denk dat ik dat kan, ik hou echt meer van sport denk ik dan menig andere vrouwen in Nederland die mijn werk doen. En ik vind best dat ik dit ook eens mag doen. Lijkt me echt super tof!"

Afgesproken

Op de vraag of ze dan al weet hoe het nummer gaat heten, weet ze nog geen antwoord. "Daar ga ik nog even goed over nadenken. Maar daar kom ik nog op terug! Maar bij deze is het afgesproken!"

Schaatsen

Of ze zelf 'olympisch materiaal' is antwoord ze heel hard: "Nee, abosluut niet! Ik doe wel aan wat fitness om fit te blijven. Dat dan wel. En in het de winter schaats ik ook wel graag. Dus als ik ergens goed in zou moeten zijn dan is dat schaatsen."

Het was een feestje in het Holland House met Miss Montreal!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Luister hieronder het gesprek terug

Ster advertentie
Ster advertentie