Programma's
KRO-NCRV

Gerard Joling verklapt verloop Stars On Stage

foto: Gijs 2.4 (KRO-NCRV)
  1. Nieuwschevron right
  2. Gerard Joling verklapt verloop Stars On Stage

Vanwege Blue Monday kwam Gerard Joling even buurten in Gijs 2.4! Alles om de meest depressieve dag van het jaar een stukje minder depressief te maken, natuurlijk. Maar het gaat niet zo goed met Gerard...

Na terugkomst van zijn vakantie op Curaçao kreeg hij last van pijn, jeuk en blaasjes op zijn huid. Na een bezoekje aan de huidarts blijkt Joling gordelroos te hebben. "Ik dacht dat ik een grote zonneallergie had! Ik had zo’n jeuk op mijn rug en op mijn bovenborst allemaal plekken. Ik heb gordelroos! Dat is toch niet normaal!? Dat krijg je normaal als je stress hebt!”

Gordon-roos?

Luisteraars reageerden massaal op de medische onthulling van meneer Joling. Luisteraar Royce vraagt zich af: “Is het Gordon-roos?” Gerard reageert in onderstaande video...

Stars On Stage

Kreeg Gerard dan misschien zijn gordelroos door de jurykritieken op zijn deelname aan Stars On Stage? Waarschijnlijk niet. Gerard lijkt namelijk niet gemaakt te zijn voor het musicalprogramma.

Gerard: “Ik wil me gewoon focussen op het zingen.”

Gijs: “Dus volgende week lig je eruit?”

Gerard: “Daar mag ik niks over zeggen… maar het duurt niet lang meer!”

Gijs 2.4

Gijs Staverman hoor je elke maandag tot en met donderdag van 14.00 tot 16.00 uur in het KRO-NCRV-programma Gijs 2.4 op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie