Podcast
PowNed

Ruud de Wild viert 100ste podcastaflevering 30 MINUTEN RAUW

foto: KRO-NCRV
  1. Nieuwschevron right
  2. Ruud de Wild viert 100ste podcastaflevering 30 MINUTEN RAUW

Een jubileum voor 30 MINUTEN RAUW, want op dinsdag 5 juli komt de 100ste aflevering van 30 MINUTEN RAUW online!

Het concept is eenvoudig. Ruud de Wild stelt 30 minuten lang vlijmscherpe vragen aan een bijzonder persoon. De wekker wordt gezet, er wordt geen vraag geschuwd en het resultaat krijgt de luisteraar wekelijks ongecensureerd voorgeschoteld in 30 MINUTEN RAUW. In de honderdste aflevering gaat Ruud in gesprek met Bilal Wahib. Daarmee sluit De Wild het zevende podcastseizoen van 30 MINUTEN RAUW af. In het najaar komt De Wild terug met het negende seizoen.

Na vier jaar en acht seizoenen is nu ook de 100ste aflevering van 30 MINUTEN RAUW een feit en is de podcast niet meer weg te denken uit de podcastfavorietenlijsten. In de afgelopen acht seizoenen stonden 99 opmerkelijke personen de dj te woord. Van André van Duijn, Anouk en wijlen Peter R. de Vries tot Arjen Lubach, Claudia de Breij en Thierry Baudet en afgelopen seizoen Johnny de Mol en Chantal Janzen.

“Met deze podcast zag ik een kans om ongecensureerd en zonder vooronderzoek iemand ‘rauw te koken’ binnen 30 minuten. Wat het gesprek rauw maakt? Dat ik elevator-pitch houd om iemand oprecht beter te leren kennen, zonder oordeel. En ik ben een vragensteller, geen journalist. Ik ben gewoon oprecht, vanuit mezelf. Mensen hoeven zich bij mij niet te verantwoorden”, aldus De Wild.

In deze jubileumaflevering van 30 MINUTEN RAUW gaat Ruud in gesprek met Bilal Wahib. De Wild wil o.a. weten hoe het is om op jonge leeftijd bekend worden, wat een Gouden Kalf voor hem betekent, hoe hij omgaat met de cancel-cultuur in Nederland, hoe zijn familie omgaat met zijn bekendheid en ‘conflicten’ en hoe waarom het lijkt alsof iedereen hem vergeeft.

Luister hieronder naar de aflevering:

#17 - 30 MINUTEN RAUW met Bilal Wahib (S08) - 30 MINUTEN RAUW door Ruud de Wild

Ster advertentie
Ster advertentie