Podcast
NTR

Festival Super-Sonic Jazz staat centraal in Soul & Jazz Live

foto: Blue Note
  1. Nieuwschevron right
  2. Festival Super-Sonic Jazz staat centraal in Soul & Jazz Live

Vanaf deze maand hoor je elke week de beste liveopnames op NPO Soul & Jazz in Soul & Jazz Live. Afgelopen week trapten we een gloednieuwe reeks af met het optreden van Nduduzo Makhathini op Super-Sonic Jazz in Amsterdam. En er is meer, véél meer, want NPO Soul & Jazz was op veel festivals aanwezig de afgelopen maanden.

En onze recorder stond daar vaker aan dan uit; zo hoor je de beste optredens van North Sea Jazz, BIRDfest en nog veel meer van Super-Sonic Jazz wekelijks een uur lang terug tijdens Soul & Jazz Live.

In de eerste aflevering kun je je laten betoveren door de spiritual jazz van de Zuid-Afrikaanse Nduduzo Makhathini tijdens het Super-Sonic Jazz festival afgelopen november. Op meerdere locaties in Amsterdam konden liefhebbers van cutting edge jazz en de nieuwste muziek hun hart ophalen. Een bijzonder onderdeel van Super-Sonic Jazz vond plaats in een prachtige kerk, namelijk De Duif in Amsterdam. Luister de eerste aflevering hier terug en laat je betoveren!

#1 - Nduduzo Makhathini live op Super Sonic Jazz - Soul & Jazz Live

Meer soul en jazz

Luister voor meer soul, jazz, funk en disco elke zaterdag naar de NPO Radio 2 Soul Night van 18.00 tot 06.00 uur en het themakanaal NPO Radio 2 Soul & Jazz.

Ster advertentie
Ster advertentie