Podcast
PowNed

Victoria Koblenko: 'Psycholoog is als tandenpoetsen voor je geest'

foto: NPO Radio 2
  1. Nieuwschevron right
  2. Victoria Koblenko: 'Psycholoog is als tandenpoetsen voor je geest'

In 30 MINUTEN RAUW praten Ruud en actrice en presentatrice Victoria Koblenko over het geboren worden in de Sovjet-Unie, de Russisch-Oekraïense oorlog, het worden van actrice en het bezoeken van een psycholoog.

In de aflevering praat Victoria over haar therapie: "Een psycholoog is hetzelfde als tandenpoetsen voor je geest. Er heerst alleen nog een super groot taboe op, denk ik. Dat wij het op die manier gebruiken. Het klinkt alsof ik één of andere afwijking heb, maar ik wil gewoon beter leren kennen waarom ik tegen dezelfde dingen aan loop." Samen met Victoria Koblenko praat ik onder andere over het geboren worden in de Sovjet-Unie, de Russisch-Oekraïense oorlog, het worden van actrice en het bezoeken van een psycholoog.

#6 - 30 MINUTEN RAUW met Victoria Koblenko (S09) - 30 MINUTEN RAUW door Ruud de Wild

30 MINUTEN RAUW

Ruud de Wild stelt 30 minuten lang vlijmscherpe vragen aan een bijzonder persoon. De wekker wordt gezet, er wordt geen vraag geschuwd en het resultaat hoor je ongecensureerd in 30 MINUTEN RAUW.

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie