Podcast
BNNVARA

"Er werden de laatste jaren in Vandaag Inside gewoon onversneden racistische dingen gezegd"

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. "Er werden de laatste jaren in Vandaag Inside gewoon onversneden racistische dingen gezegd"

Wouter Bouwman, Frank Evenblij en Erik Dijkstra zijn weer compleet, en hebben ter verhoging van de feestvreugde zelfs extra presentatoren meegenomen. Samen met een heus kinderkoor bespreken zij het sportnieuws uit een bomvolle week, waarin zowel het sport- als het medianieuws werden versneden.

Zo begonnen de heren met groot nieuws rondom Wouter Bouwman zelf, maar was het natuurlijk vooral de week van Vandaag Inside, ooit een sportprogramma. Frank en Erik geven hun ongezouten mening over Johan Derksen en het einde van het programma, en vertellen dat ze het programma heel erg hebben zien veranderen. Ook het einde leverde bij de heren veel vraagtekens op. Wat die vraagtekens precies waren, vertellen zij in de podcast van deze week.

Mino Raiola

Maar ook het echte sportnieuws kwam natuurlijk voorbij. Zo is er breed aandacht voor spelersmakelaar Mino Raiola, die deze week kwam te overlijden. Het was de heren opgevallen hoe liefkozend hij door de voetballers die hij vertegenwoordigde werd herinnerd. Weinig aandacht was er dan weer voor voetbalcoach Carlo Ancelotti, terwijl die een uniek kwintet vervolledigde. Of dat knap is, hoor je in de podcast.

Naast het grote nieuws is er ook aandacht voor het sportnieuws op lager niveau. Zo bespreken de heren uitgebreid de bijzondere situatie rondom NAC-speler Jeredy Hilterman, ze bespreken de dramatische uitgangspositie van Willem II momenteel en ze vragen zich af waarom derby’s in Nederland altijd zo treurig verlopen?

Dat, een klein nusje Botic van de Zandschulp, en uiteraard een originele mystery guest om mee af te sluiten in de gloednieuwe Bureau Sport Podcast, die vandaag in je podcastapp is verschenen!

Luister hieronder:

#14 - "Er werden de laatste jaren in VI Vandaag gewoon onversneden racistische dingen gezegd" - Bureau Sport Podcast

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie