Podcast

Therapeut Jorien Ouweneel over het afscheid nemen van je kinderwens

foto: Pixabay
  1. Nieuwschevron right
  2. Therapeut Jorien Ouweneel over het afscheid nemen van je kinderwens

Hoe rouw je om iets wat je niet hebt gekend? In de nieuwe aflevering van de podcast Willen Jullie Geen Kinderen? vraagt presentatrice Anne-Mar Zwart aan relatietherapeut Jorien Ouweneel hoe je omgaat met een miskraam of het uitblijven van een zwangerschap.

In de podcast Willen Jullie Geen Kinderen? doorbreekt Anne-Mar Zwart het taboe dat rust op het praten over een kinderwens.

Afscheid nemen

In aflevering zes komt Anne aan het woord, die drie keer een zwangerschap moest afbreken en dus ook drie keer afscheid moest nemen van haar ongeboren kind. Ook spreekt Anne-Mar met Rick, die geen kinderen heeft. Ze vraagt hem hoe zijn leven er zonder kinderen uitziet en hoe hij hiermee leert leven. Verder vertelt relatietherapeut Jorien Ouweneel over haar werk.

#6 - Missen wat je niet hebt gekend - Willen jullie geen kinderen?

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je iPhone of Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie