Podcast

De Slimste Liefde: 'Waarom begrijpt mijn partner mij niet?'

foto: Pixabay
  1. Nieuwschevron right
  2. De Slimste Liefde: 'Waarom begrijpt mijn partner mij niet?'

In De Slimste Liefde podcast beantwoorden Thomas Cammaert en Diederik Jekel vragen over de liefde. In deze aflevering gaat het onder andere over elkaar (verkeerd) begrijpen. Beluister de aflevering hieronder.

In deze aflevering van De Slimste Liefde podcast behandelen Thomas en Diederik de vraag: Waarom begrijpt hij/zij mij niet? We zijn allemaal uniek en iedereen is verschillend. Het kan soms wel eens lastig zijn om met elkaar om te gaan. Maar zijn die verschillen nou zo erg? Of moeten we ze juist omarmen en ze in ons voordeel laten werken? En bestaat er zoiets als the battle of the sexes? Of moeten we anno nu niet verder denken dan alleen maar het hokje man/vrouw?

Voor deze vragen krijgen Thomas en Diederik krijgen hulp van een aantal deskundigen. Acteur Huub Stapel vertelt ons alles over het boek Mannen komen van Mars, vrouwen komen van Venus. Kinderarts-endocrinoloog Dr. Erika van den Akker is gespecialiseerd in hormonen. En onderzoekster en columnist Linda Duits vertelt ons alles over rolpatronen en gender.

De Slimste Liefde

Wetenschapsliefhebber Diederik Jekel en acteur Thomas Cammaert doorgronden de liefde met behulp van de wetenschap en de cultuur. Is het vinden van die grote liefde nu alleen een gevoelskwestie en puur geluk? Of valt het vinden van de ware ook wetenschappelijk te verklaren?

De eerste drie afleveringen zijn vanaf 14 februari te beluisteren. Daarna vindt je iedere maandag een nieuwe aflevering op NPO Radio 2 of in je favoriete podcastapp.

Ster advertentie
Ster advertentie