Podcast

Nieuwe aflevering Bureau Sport Podcast: 'Het grote Real Madrid had van het veld moeten stappen!'

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe aflevering Bureau Sport Podcast: 'Het grote Real Madrid had van het veld moeten stappen!'

Bureau Sport is terug in de eigen studio en heeft een druk sportweekend te bespreken. Van wielrennen tot de Keuken Kampioen Divisie: alles komt voorbij. Maar de mannen winden zich het meest op over een incident in Spanje.

Daar werd aanvaller Vinicius Jr. slachtoffer van racistische spreekkoren, maar werd hij later het veld uitgestuurd met een rode kaart. Voor Britt en de mannen aanleiding tot een algehele bespiegeling van het niveau van de internationale voetbalsupporter. Erik komt in de podcast met een innovatieve oplossing voor de slechte gedragingen op de voetbaltribunes: volgens hem moeten clubs en spelers zelf veel meer verantwoordelijkheid nemen. Waarom, hoor je in de podcast.

Ook de ontknoping in de Eerste Divisie werd uitgebreid besproken in de podcast. Het werd niet PEC Zwolle, maar Heracles Almelo. De trouwe luisteraar kon dat allang weten, want dat kampioenschap werd eerder dit jaar gejinxt door de locoburgemeester van Zwolle. Grote vraag: heeft die gemeente Bureau Sport nog teruggebeld over hun verzoek om een pittig gesprek? Verder kijken we vooruit naar de play-offs om eredivisievoetbal, want daar begint het Frank zeer aan het hart liggende Willem II deze week aan.

Een saaie Giro

Bureau Sport had veel verwacht van de Giro, maar tot nu toe valt dat zwaar tegen. Het beloofde een geweldige strijd te worden, maar na twee weken weet Bureau Sport eigenlijk niet wat te vertellen over de wielerkoers. De mannen hebben rondgebeld en hebben een theorie over hoe dit komt: de koers is te zwaar gemaakt. En ze hebben een gewaagde voorspelling: eigenlijk hoef je als kijker pas zaterdag de televisie aan te zetten.

Dat, de toekomst van Arne Slot, problemen voor Ruud van Nistelrooij, een bebaard basketbalteam en een klassieker in de mystery guest in een hagelfonkelnieuwe aflevering van Bureau Sport: De Podcast. Vanaf nu op jouw feed!

#19 - "Het grote Real Madrid had van het veld moeten stappen" (S02) - Bureau Sport Podcast

Luister de Bureau Sport Podcast nu in jouw favoriete podcastapp! Reageren op deze podcast? Dat kan! Stuur jouw reactie – het liefst volgens het aloude Hamburgermodel – naar bureausportpodcast@bnnvara.nl.

Ster advertentie
Ster advertentie