Podcast

De Keiharde Pödcast vanuit Tivoli: live op het podium tussen snoeren, drums en gitaren

foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. De Keiharde Pödcast vanuit Tivoli: live op het podium tussen snoeren, drums en gitaren

Suzanne Bosman en Mike Arntz ruilden op zondag 10 oktober hun vaste stek in de studio in voor een plek op het podium in TivoliVredenburg tijdens het NPO Podcastevent. Samen met tientallen luisteraars en livemuziek van The Last Element werd een spetterende aflevering van De Keiharde Pödcast neergezet.

Oog in oog met tientallen luisteraars presenteerden Suzanne en Mike de show vanuit zaal Pandora samen met Charlotte Wessels, de voormalig frontvrouw van Delain. Zij licht in deze nieuwe aflevering toe hoe haar nieuwe album Tales From Six Feet Under in haar kelder tot stand kwam.

Riot Station

Ook multi-instrumentalist Ron Coolen komt aan het woord. Hij vertelt dat hij samen met de Amerikaanse zanger Keith St. John de band Riot Station is gestart. Via Skype vragen Suzanne en Mike aan Keith hoe een introverte jongen uit Brabant en een uitbundige rocker uit The Golden State met elkaar in contact komen. “Als Ron op de Noordpool zou zitten en ik op de maan, dan hadden we elkaar nog gevonden”, licht de Amerikaan toe.

Maar ook de luisteraars mogen een zegje doen. Zo vertelt Winston waarom Eddie van Halen een eigen straat in Nijmegen moet krijgen en heeft Niels een mooi verhaal over hoe Jan Chris de Koeyer ooit zijn ringtone inbrulde.

Beluister hieronder de nieuwe aflevering van De Keiharde Pödcast:

#10 - De Keiharde live vanaf het NPO Podcastevent (S04) - De Keiharde Pödcast

Beluister hier alle afleveringen van De Keiharde Pödcast.

De Keiharde Pödcast

Rock en metal in Nederland krijgen volgens vele fans veel te weinig aandacht op de Nederlandse radio. NPO Radio 2 en AVROTROS vinden dat deze groep luisteraars ook een eigen plek moet hebben waar zij hun muziek horen, nieuws meepikken en vooral zelf inspraak hebben op de inhoud van de podcast.

Suzanne en Mike maken deze podcast wekelijks met hart voor hard. Naast nummers die door de luisteraars worden aangevraagd, wordt er ook aandacht besteed aan vele goede Nederlandse bands die het genre rijk is.

Je kunt al je verzoeken, verhalen, muzikale herinneringen, anekdotes, album recensies en hopelijk binnenkort weer concertverslagen mailen naar dekeiharde@avrotros.nl.

NPO Luister

Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire podcasts en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor iPhone of Android.

Ster advertentie
Ster advertentie