Podcast

Luister hier naar een Paasspecial van Tekstuele Voorlichting

  1. Nieuwschevron right
  2. Luister hier naar een Paasspecial van Tekstuele Voorlichting

Martine ten Klooster heeft voor jou een speciale aflevering van Tekstuele Voorlichting gemaakt!

“Er is altijd wel iets om voor te vechten", zegt Jan Smit. Martine neemt je mee door allerlei Tekstuele Voorlichting-gesprekken over weer opstaan na een donkere periode. Soms wordt daarover gezongen en soms is de muziek zélf het middel om iets te overwinnen. Van Maaike Ouboter tot Nielson tot Jan Smit: beleef het mee, zodat er altijd weer licht gaat branden aan het einde van de dag.

Luister hieronder:

#9 - PAASSPECIAL: Wie wil nou niet weer opstaan!? (S07) - Tekstuele Voorlichting

Tekstuele Voorlichting

In deze podcast duikt NPO Radio 2-dj Martine ten Klooster in een betekenisvolle songtekst. Waarom raakt iets en welk verhaal zit erachter? In gesprek met de artiest kom je tot de antwoorden. Soms intiem, soms ontroerend, soms luchtig en soms vol gezelligheid. Altijd met nieuwsgierigheid, liefde voor muziek, oprechte interesse en jouw input.

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie