Podcast
BNNVARA

Bureau Sport Podcast: 'Van der Poel is een kunstenaar'

foto: Fotograaf: Anne-Christine Poujoulat
  1. Nieuwschevron right
  2. Bureau Sport Podcast: 'Van der Poel is een kunstenaar'

In het lange Paasweekend is de redactie van Bureau Sport verspreid over Europa. Britt en Erik bemannen de sportredactie in Hilversum, terwijl Frank het land helemaal vanaf Ibiza toespreekt over het reilen en zeilen van de internationale sportwereld.

Bovendien doen de luisteraars ook weer uitgebreid mee, want op bureausportpodcast@bnnvara.nl kwam weer een tsunami aan mails binnen. Zij herinneren Frank en Erik aan de klassieke verheffingsgedachte van BNNVARA: is het niet nodig om grote sporten uit te zenden, om kleine sporten groot te maken? We bespreken het in de podcast. Verder: excuses voor Kenneth Taylor, complimenten voor Britt en een welgemeende aanbeveling voor het NPO Podcast Event, waar Bureau Sport live bij is.

Uiteraard is Bureau Sport vol van Parijs – Roubaix. Er is geklapt voor Van der Poel, medelijden én leedvermaak rondom Wout van Aert, heel veel medelijden met John Degenkolb en een extra monumentje voor Dylan van Baarle. En de mannen vergeten ook de vrouwenkoers niet, want die was ook zeer spectaculair.

Maar de ogen worden ook niet gesloten voor de mindere kanten van de sportwereld. Zo is er aandacht voor het aanstekerincident bij Feyenoord – Ajax, dat volgens Bureau Sport het einde van de beschaving heeft ingeleid. Verder: Peter Bosz die zich nadrukkelijk aan lijkt te kondigen als nieuwe werknemer van Ajax, de vriendschap tussen Vivienne Miedema en Andries Jonker, een compliment voor Jeroen Otter en een vreselijk slechte mystery guest in een hagelfonkelnieuwe aflevering van Bureau Sport. Nu live op je podcastfeed!

#13 - “Van der Poel is een kunstenaar en zijn gestoorde periode was te gek” (S02) - Bureau Sport Podcast

Luister de Bureau Sport Podcast nu in jouw favoriete podcastapp! Reageren op deze podcast? Dat kan! Stuur jouw reactie – het liefst volgens het aloude Hamburgermodel – naar bureausportpodcast@bnnvara.nl

Ster advertentie
Ster advertentie