Podcast
PowNed

Chantal Janzen over strijd met Linda en Wendy: 'Er kan wrijving ontstaan'

foto: NPO Radio 2
  1. Nieuwschevron right
  2. Chantal Janzen over strijd met Linda en Wendy: 'Er kan wrijving ontstaan'

In een nieuwe aflevering van 30 MINUTEN RAUW praten Ruud de Wild en Chantal Janzen over haar carrière, gehoord worden, 'Chanty Travel' en de onderlinge strijd met Linda en Wendy.

Chantal Janzen wordt op 15 februari 1979 geboren in Tegelen, Noord-Limburg. Janzen studeerde aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en kreeg een carrière waar haar medestudenten alleen van konden dromen. Chantal is actrice, musicalster, presentatrice, zangeres én televisieproducent, bekend van onder anderen 42nd Street, Saturday Night Fever, Beauty and the Beast, Hij Gelooft in Mij en Tarzan. In 2021 presenteerde zij samen met Jan Smit, Edsilia Rombley en Nikkie de Jager het Eurovisie Songfestival.

'De drie musketiers'

Linda, Wendy en Chantal zijn misschien wel dé drie toonaangevende namen binnen de business. Als Ruud het rijtje opnoemt, vervolgt Chantal: 'De drie musketiers'. Is er strijd onder de dames? "In mijn belevingswereld niet nee. Nederland is een relatief klein land en deze wereld waarin wij werken en opereren is ook klein. Dus dat je je begeeft op sommige gebieden waar de ander al opereert, zeg maar, is natuurlijk niet zo gek. En eigenlijk merendeels is dat geen probleem. En soms overlapt dat te veel, en dan kan er wel eens een kleine wrijving ontstaan, ja." [...] "Als iemand al een blad heeft en de ander gaat een blad beginnen, dan vind ik het niet heel raar dat die ander denkt 'huh, waarom moet jij nu ook? Of wat ga je dan doen?'."

Luister hieronder de hele aflevering met Chantal Janzen:

#14 - 30 MINUTEN RAUW met Chantal Janzen (S08)

30 MINUTEN RAUW

Ruud de Wild stelt 30 minuten lang vlijmscherpe vragen aan een bijzonder persoon. De wekker wordt gezet, er wordt geen vraag geschuwd en het resultaat hoor je ongecensureerd in 30 MINUTEN RAUW.

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie