Podcast
PowNed

Dit was seizoen 10 van 30 MINUTEN RAUW

foto: PowNed
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was seizoen 10 van 30 MINUTEN RAUW

In seizoen 10 van 30 MINUTEN RAUW stelt Ruud de Wild weer 30 minuten lang vlijmscherpe vragen aan een bijzonder persoon. Heb jij nog niet alles gehoord? Of wil je graag een aflevering terugluisteren? Hieronder vind je alle 16 afleveringen terug.

Loiza Lamers

In de eerste aflevering gaat Ruud de Wild in gesprek met model Loiza Lamers, die openhartig vertelt over haar transitie. Als Lamers op jonge leeftijd ontdekt dat ze genderdysforie heeft, staan haar ouders volledig achter haar. Maar dat geldt helaas niet voor iedereen… Hoe het nu gaat met het model, haar carrière en haar kinderwens, hoor je hieronder:

#1 - 30 MINUTEN RAUW met Loiza Lamers (S10) - 30 MINUTEN RAUW door Ruud de Wild

Frans Bauer

Volkszanger Frans Bauer is sinds zijn big break niet te stoppen. Ondanks de grote groep trouwe fans en talloze liefdesverklaringen, is de zanger opvallend bescheiden gebleven. "Uiteindelijk gaat het erom, da’s het allerbelangrijkste, dat je het écht oprecht leuk vindt waar je mee bezig bent." Meer over zijn carrière, het herseninfarct van zijn 'Maris' en het leven na de dood, luister je hier:

#2 - 30 MINUTEN RAUW met Frans Bauer (S10) - 30 MINUTEN RAUW door Ruud de Wild

Gunay Uslu

Staatssecretaris van Cultuur en Media Gunay Uslu schuift aan bij Ruud om te praten over haar jeugd, familie en natuurlijk haar ervaringen in het kabinet Rutte-IV. Zo vertelt de politica, die is opgeleid als cultuurhistoricus, dat ze een groot verschil merkt in de hoeveelheid aandacht die de twee onderwerpen in haar portefeuille krijgen. "Voor cultuur moet ik altijd schreeuwen om aandacht, smeken om aandacht. Bij media denk ik: oh, daar gaan we weer." Luister hieronder het hele gesprek:

#3 - 30 MINUTEN RAUW met Gunay Uslu (S10) - 30 MINUTEN RAUW door Ruud de Wild

Mischa Blok

Presentator en programmamaker Mischa Blok vertelt tegen Ruud openhartig over haar werk bij de radio, falen in de liefde en de zoektocht naar haar biologische moeder. Als ze na 10 jaar haar Koreaanse moeder vindt, komt er veel nieuwe informatie boven water: "Ik heb dus al die jaren een soort van sprookje verteld aan mensen." Het hele gesprek luister je hieronder:

#4 - 30 MINUTEN RAUW met Mischa Blok (S10) - 30 MINUTEN RAUW door Ruud de Wild

Nielson

Van bekende muzikant naar 'Nederlandse wereldster'. Zijn deelname aan Beste Zangers heeft Nielson een hoop nieuwe fans opgeleverd, maar aan het succes zit ook een keerzijde. Zo zorgt het bericht dat de zanger zijn vrouw heeft bedrogen voor een hoop ophef. "Als ik gewoon, weet ik veel, boer was geweest, dan was dat helemaal geen nieuws geweest", aldus Nielson. Meer over het leven in de schijnwerpers, zijn deelname aan Beste Zangers en natuurlijk zijn muziek luister je hieronder:

#5 - 30 MINUTEN RAUW met Nielson (S10) - 30 MINUTEN RAUW door Ruud de Wild

En nog veel meer...

Benieuwd naar de andere gesprekken? Hier vind je een overzicht van alle afleveringen van 30 MINUTEN RAUW.

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie