Podcast

Nieuwe aflevering van Bureau Sport Podcast: Bellen met Beijing en hoe komt Dai Dai N’tab op de volgende Spelen?

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe aflevering van Bureau Sport Podcast: Bellen met Beijing en hoe komt Dai Dai N’tab op de volgende Spelen?

Twee weken vol Olympische sport zitten erop, en dus kijken de heren van Bureau Sport eindelijk verder dan de microfoon van Bert Maalderink en kijken zij naar al het moois dat de sportwereld ook ná de Olympische weken te bieden heeft.

Vanuit de Hilversumse podcaststudio proberen Frank Evenblij en Wouter Bouwman eerst contact te leggen met eenmalige buitenlandcorrespondent Erik Dijkstra, die het einde van de Spelen vanuit het buitenland gevolgd heeft. Maar waar Frank en Wouter hoopten zo dichterbij de Winterspelen te komen, bleek dat in de praktijk nog vies tegen te vallen.

In eigen land richten de mannen zich ondertussen op hen wiens Olympisch verhaal nog niét voorbij is gekomen in de sporttalkshows. Ze bellen met schaatser Dai Dai N’tab, die niet voor het eerst net van de schaatsmatrix viel en dus de Spelen vanuit Nederland moest volgen. Hoe heeft hij gekeken naar de prestaties van de Nederlandse ploeg, en naar de mislukte ploegenachtervolging, die hem een plek op de spelen hebben gekost? N’tab baalt ook nu nog van die keuze. “Ik had daar ook heel graag de beste race van mijn leven gereden. Die kans is mij nu ontnomen, eigenlijk omdat we een schaatsgod willen eren”.

Verder in deze aflevering: Hoe Arno Vermeulen terugkijkt op de optredens van Arno Vermeulen, een zoektocht naar de vraag of wij onze schaatsers genoeg belonen voor hun medailles en een opmerkelijke goal door Ajacied Jurriën Timber.

#4 - Wordt Dai Dai N'tab schaatsbelg? - Bureau Sport Podcast

Alle soorten reacties zijn welkom via: bureausportpodcast@bnnvara.nl

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie