Podcast

Bureau Sport Podcast over verontrustende VAR-vertoningen van deze week

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Bureau Sport Podcast over verontrustende VAR-vertoningen van deze week

Een kakelverse podcast van de heren van Bureau Sport. Zoals elke week weer een topprestatie, want binnen 30 minuten wordt het volledige sportweekend besproken.

Maar allereerst een toezegging van Erik Dijkstra, hij belooft beter op zijn woorden te letten in de toekomst. Een mooie geste waar vooral luisteraar Jeroen hem dankbaar zal zijn.

Degradatiestress

Frank Evenblij verklapt heel eerlijk dat de degradatiestress rondom zijn club Willem II hem steeds meer begint te doen. Maar opgetogen zoals Frank is ziet hij nog wel enig perspectief in het seizoen van de Tricolores. Hij zegt zelfs: “Als ze zich weten te plaatsen voor de play-offs dan redden ze het.” Een boute voorspelling!

'Bas Nijhuis ging pijnlijk in de fout'

Verder uiteraard aandacht voor de verontrustende VAR-vertoningen van deze week. Zowel Serdar Güzübüyük als, vriend van de show, Bas Nijhuis gingen pijnlijk in de fout. Twee beslissingen die grote gevolgen kunnen hebben. Erik Dijkstra komt daarop met de Cruijffiaanse uitspraak “Bas Nijhuis is zowel een man als een vrouw.”

Wouter Bouwman viel deze week wat heel anders op. Er is sprake van een nieuwe ontwikkeling in het vaderlandse profvoetbal. De papa- en opadag is in opmars! Een goede zaak?

En Mathieu van der Poel blijft de heren verbazen. De veelkunner bleek als onverslaanbaar op de wielrenfiets, de mountainbike, en veldritfiets maar blijkt nu ook te kunnen tijdrijden. Frustrerend voor Tom Dumoulin denkt Erik Dijkstra. Maar Frank Evenblij ziet een andere Nederlandse troef die in topvorm lijkt te steken. Wie dat is? Dat hoor je in de gloednieuwe aflevering van de Bureau Sport Podcast.

Luister hieronder naar een nieuwe aflevering:

#15 - "Scheidsrechter Bas Nijhuis is zowel een man als een vrouw" - Bureau Sport Podcast

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie