Podcast

Nieuwe aflevering van Bureau Sport Podcast: 'Een triest sportweekend voor Frank Evenblij'

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe aflevering van Bureau Sport Podcast: 'Een triest sportweekend voor Frank Evenblij'

De sfeer op de redactie bij Bureau Sport is deze week matig. Waar Wouter Bouwman en Erik Dijkstra vrolijk de week bespraken, daar heeft Frank Evenblij een moeilijke middag. Als fervent Willem II-fan is hij geraakt door de degradatie van zijn club.

Frank had vrij snel in de gaten dat het misging voor zijn club. De overwinning tegen FC Utrecht had hij wel zien aankomen, maar helaas bleek dat niet genoeg de zijn. De resultaten op de andere velden waren niet in hun voordeel. Gelukkig heeft Bureau Sport een ervaringsdeskundige in de Keuken Kampioen Divisie in haar gelederen: Twentefan Erik Dijkstra. Hij doet een boekje open over het tweede niveau in Nederland, én laat zijn licht schijnen op de mogelijk op handen zijnde play-offs van Heracles Almelo. Het Eredivisieweekend stond óók nog in het teken van afscheid: in de Bureau Sport Podcast wordt afscheid genomen van Toon Gerbrands en van Erik ten Hag.

Natuurlijk hebben de heren ook de Giro gevolgd deze week. De heren hadden veel medelijden met wielrenner Wilco Kelderman, die wéér pech had in deze Giro-etappe. Maar vooral ook met Tom Dumoulin. Hij beleefde zo’n moeilijke eerste week, dat de heren medelijden met hem kregen. De heren bellen met Tom Dumoulin-fluisteraar Raymond Kerckhoffs en bespreken met hem hoe Tom Dumoulin er weer bovenop te helpen valt.

Dat, een ode aan het grootste tennistalent van dit moment, én een bijzonder carrièrestap voor één van de presentatoren deze week in de Bureau Sport Podcast!

Luister hieronder naar een nieuwe aflevering:

#16 - Toon is een oude man, Tijs is gek geworden en Heracles moet degraderen

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie