Podcast
BNNVARA

De Bureau Sport Podcast is terug: 'Wout Weghorst naar Manchester United is de gekste voorbij'

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. De Bureau Sport Podcast is terug: 'Wout Weghorst naar Manchester United is de gekste voorbij'

Goed nieuws voor sportminnend Nederland: de Bureau Sport Podcast is weer terug! Elke week bespreken Frank Evenblij en Erik Dijkstra weer op geheel eigen wijze het grote sportnieuws.

De heren volgen hetzelfde recept, maar op de plek van Wouter Bouwman hebben de mannen een nieuwe collega, die ze voorstellen in de eerste aflevering van Seizoen 2 van de podcast.

In de tweede week van het nieuwe jaar is er al genoeg te bespreken uit de sportwereld. Zo bespreken de mannen het laatste transfernieuws uit het voetbal. De heren zijn het zeer eens over de transfer van Daley Blind, maar vliegen elkaar in de haren over de mogelijke transfer van Wout Weghorst naar Manchester United. Daarnaast was het een opvallend weekend in de Nederlandse competitie: de complete top 4 liet punten liggen, en dat was vooral goed nieuws voor Erik Dijkstra’s FC Twente. Wat hij verwacht van dit seizoen, vertelt hij in de podcast, waarin hij ook een opmerkelijk verzoek deelt.

Een fantastisch EK Schaatsen

De mannen hadden deze week niet alleen maar voetbal gekeken. Zo volgden ze het Europees Kampioenschap schaatsen. Met veel bewondering keken ze naar Jutta Leerdam, en ze hebben wel een idee waarom het haar zo goed gaat. Maar ook de allroundtoernooien werden uitgebreid besproken: de mannen vonden eindelijk weer een schaatstoernooi écht spannend en vertellen in de podcast waarom. En uiteraard keken de mannen ook naar het veldrijden, waar de rug van Mathieu van der Poel weer voor veel spanning zorgde, en juist niet naar het WK Darts, omdat dat evenement achter de decoder bleek te zitten.

Dat, een vooruitblik op dit sportjaar, een vreselijke slechte mystery guest en een hoop persoonlijke frustratie, deze week in een hagelfonkelnieuwe aflevering van de Bureau Sport Podcast. Vanaf vandaag in al je favoriete podcast-apps!

Luister hieronder:

#1 - "Wout Weghorst naar Manchester United is de gekte voorbij" (S02) - Bureau Sport Podcast

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie