Podcast

Nieuwe aflevering van De Bureau Sport Podcast: 'Het ziet er niet goed uit voor Badr Hari'

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe aflevering van De Bureau Sport Podcast: 'Het ziet er niet goed uit voor Badr Hari'

Het was opnieuw een maandag dat het in de Bureau Sport-studio vooral over vechtsport ging.

Het ging niet over klappen ín, maar buiten de ring: Will Smith deelde een rake klap uit tijdens de Oscaruitreiking in Los Angeles, maar dat was niet het enige vechtsportnieuws. In Bureau Sport werd ook de nasleep van het bizarre incident tijdens de Glory-gevechten van vorige week uitgebreid besproken.

'Er gebeurt altijd wel wat'

In de uitzending van deze week werd oud-kickbokser Remy Bonjasky gevraagd om het fenomeen dat Badr Hari heet te duiden, in de week waarin de tegenstander van Badr werd ontslagen. “Wat Badr ook doet, er zullen altijd mensen naar komen kijken. Er gebeurt altijd wat”, aldus Bonjasky.

Eerste overwinning Max Verstappen dit seizoen

Maar uiteraard is dat niet alles. Ook de belangrijkste sportroddels van de week komen voorbij. Zo staan de mannen uitbreid stil bij de eerste overwinning van Max Verstappen dit seizoen. Verder: een duik in de wondere wereld van de pitreporters en Formule 1-verslaggever, de mening van de heren over de nieuwe Formule 1-commentatoren, het allerlaatste nieuws uit het Oranjekamp en uiteraard ook alles over de eerste 9-darter in tien jaar van de favoriete darter van Frank en Erik.

Dat, een heuse weggeefactie voor balletkaarten van Erik Dijkstra, en een andere Haagse mystery guest als Raymond van Barneveld hoor je in een fonkelnieuwe Bureau Sport!

#9 - Remy Bonjasky “Na zoveel wedstrijden verliezen ziet het er echt niet goed uit voor Badr Hari” - Bureau Sport Podcast

Wil jij kans maken op de balletkaarten van Erik Dijkstra? Of heb je wat te melden over de Bureau Sport Podcast? Reageren mag altijd! Via bureausportpodcast@bnnvara.nl!

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphoneof Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie