Podcast

Beluister de derde aflevering van De Nederpopcast

foto: De Nederpopcast
  1. Nieuwschevron right
  2. Beluister de derde aflevering van De Nederpopcast

In de derde aflevering van De Nederpopcast gaat Carolien Borgers met de acht zangeressen, waaronder Eefje de Visser, Willeke Alberti en Edsilia Rombley, in gesprek over de eerste stappen in een carrière als zangeres. Ze praten over onzekerheid, verlegenheid, coaching, kracht en de uiteindelijke ontdekking.

Borgers en de acht zangeressen gaan terug naar het moment waarop ze hun eerste stappen op het podium zetten. Hoe was dat? En werden ze, zoals je dat in biografieën vaak leest, “ontdekt”? Over jeugdige onzekerheid, talentenjachten en de aantrekkingskracht van de bühne.

#3 - De ontdekking - De Nederpopcast

De Nederpopcast

In De Nederpopcast duiken Carolien Borgers en Tim Treffers in de geschiedenis van de Nederpop, met in het eerste seizoen: de onderbelichte rol van vrouwen. Acht Nederlandse solozangeressen van verschillende generaties vertellen openhartig hoe het is om als vrouw volwassen te worden in de Nederlandse popmuziek. Aan het woord komen Willeke Alberti, Imca Marina, Maggie MacNeal, Fay Lovsky, Edsilia Rombley, Hind, Linde Schone en Eefje de Visser. Over dromen, succes, schaduwkanten van de business en de toekomst.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie