Podcast
BNNVARA

Bureau Sport Podcast: 'Femke Bol is Johan Cruijff op spikes'

foto: Fotograaf: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Bureau Sport Podcast: 'Femke Bol is Johan Cruijff op spikes'

Met de sportkranten op tafel en de stemmen wat stram begon Team Bureau Sport vol goede moed aan een nieuwe aflevering van de Bureau Sport Podcast. Het was ten slotte ook een druk sportweekend met één absolute koningin: Femke Bol. Speciaal voor haar keert een favoriete rubriek uit het voormalige radioprogramma Bureau Sport weer terug.

Erik Dijkstra genoot namelijk zo van de waanzinnige prestatie van Femke Bol dat hij besloot eenmalig zijn ode terug te brengen. En ook Frank was zeer onder de indruk van de topprestatie van Bol. De mannen benadrukken nogmaals hoe knap de prestatie is, maar ook hoe erg ze het vonden dat zij vorig jaar niet was genomineerd voor de sporter van het jaar-prijzen. “Een supertalent in de orde van grootte van Matthieu van der Poel en Max Verstappen. Dit overstijgt de sport”.

Vergat Bas Nijhuis zijn fluit mee te nemen naar Waalwijk?

Bijna net zoveel lof had team Bureau Sport voor het ATP-tennistoernooi in Rotterdam. In een finale van hoog niveau versloeg wereldtopper Daniil Medvedev de Italiaanse coming man Jannik Sinner, en eerder in het toernooi lieten ook andere wereldtoppers én meerdere Nederlanders zich van hun beste kant zien. Ook de eredivisie ontbrak natuurlijk deze week niet in Bureau Sport: De Podcast. Niet alleen de topduels werden uitgebreid besproken, maar de mannen riepen scheidsrechter Bas Nijhuis ook even op het matje. In de carnavalswedstrijd RKC – Fortuna leek het wel alsof de Twentse topscheidsrechter zijn fluit was vergeten, maar was dat ook zo? Antwoord in de podcast!

Dat, een al dan niet bewuste Super Bowl-boycot, een interim wereldkampioen kickboksen, de humor van Tiger Woods én een opvallend gerucht over Sarina Wiegman in een hagelfonkelnieuwe Bureau Sport De Podcast!

#7 - “Femke Bol is Johan Cruijff op spikes” (S02) - Bureau Sport Podcast

Luister de Bureau Sport Podcast nu in jouw favoriete podcastapp! Reageren op deze podcast? Dat kan! Stuur jouw reactie – het liefst volgens het aloude Hamburgermodel – naar bureausportpodcast@bnnvara.nl

Ster advertentie
Ster advertentie