Podcast

'Lil Kleine is een debieltje' en Het Goede Doel weer bij elkaar!

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Lil Kleine is een debieltje' en Het Goede Doel weer bij elkaar!

De Spice Girls zijn uitgenodigd om op te treden tijdens het concert ter ere van het 70-jarige regeringsjubileum van koningin Elizabeth. Daar kun je geen nee tegen zeggen. Zou Henk Westbroek Het Goede Doel weer kunnen samenbrengen als de koningin het vraagt?

Henk Westbroek schuift deze week aan als gast in Off the Record. Omdat Nance een weekje op vakantie is, zit 3FM-dj en PowNed-verslaggever Jamie Reuter er ook weer bij. Henkjan Smits is er ook weer bij, en vraagt zich af of Henk het ooit weer gaat doen met Henk Temming in Het Goede Doel. "Misschien na mijn dood [...] Ik heb geen zin meer om dat hele circus op te zetten, met al die mensen."

Maar als er even wordt doorgevraagd blijkt er toch wel een kleine opening te zijn voor Henk Westbroek. "Als we een verzoek krijgen van koningin Maxima, dan kunnen we praten. Die is wel leuk om naar te kijken."

Verder gaat het in de podcast over Lil Kleine en het verdwijnen van de Hitzone cd's. De opname van de podcast wordt overigens een paar keer ruw onderbroken. Hoe dat komt, hoor je in de uitzending van deze week!

Bekijk de podcast

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beluister de podcast

Off the Record

Deze en andere onderwerpen hoor je in de nieuwste aflevering van Off the Record. Hierin bespreekt Giel Beelen de roddels, intriges en belangrijkste nieuwtjes uit de muziekindustrie. Dat doet hij wekelijks samen met zangeres en presentatrice Nance Coolen en presentator voor Omroep MAX & NPO Radio 5 en oud Idols-jurylid Henkjan Smits. Ook schuift er wekelijks een gast bij het drietal aan. Beluister de podcast via NPO Luister, Spotify, Apple Podcasts of jouw favoriete podcast app!

Ster advertentie
Ster advertentie