Podcast
EO

Singer-songwriter Naaz: 'Ik ben alles geworden wat ik niet had moeten zijn'

foto: EO
  1. Nieuwschevron right
  2. Singer-songwriter Naaz: 'Ik ben alles geworden wat ik niet had moeten zijn'

In een nieuwe aflevering van Tekstuele Voorlichting praat Martine ten Klooster met de singer-songwriter Naaz.

“I’ve tried to be a good wife”, zingt Naaz. Hoe voelt het om tussen twee culturen in te zitten? De Nederlands-Koerdische zangeres Naaz (24) vecht zich een weg naar een eigen leven op haar plaat Never Have I Ever. Bloedeerlijk, pijnlijk, gevoelig, hier en daar verbitterd en met de hoop om op een dag “een lieve vrouw te worden die iedereens hondje uitlaat” - omdat ze dat ten diepste is. Met haar eigen hondje Kiki op schoot bespreekt ze met Martine haar greep naar vrijheid aan hand van haar nieuwste songteksten.

Luister hieronder naar een nieuwe aflevering van Tekstuele Voorlichting:

#4 - NAAZ: 'Alles GEWORDEN wat ik NIET had MOETEN ZIJN' (S07) - Tekstuele Voorlichting

Tekstuele Voorlichting

In deze podcast duikt NPO Radio 2-dj Martine ten Klooster in een betekenisvolle songtekst. Waarom raakt iets en welk verhaal zit erachter? In gesprek met de artiest kom je tot de antwoorden. Soms intiem, soms ontroerend, soms luchtig en soms vol gezelligheid. Altijd met nieuwsgierigheid, liefde voor muziek, oprechte interesse en jouw input.

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie