Podcast
PowNed

Anna Nooshin: 'Ik heb het gevoel dat de harten van mensen heel koud zijn geworden de laatste tijd'

foto: KRO-NCRV
  1. Nieuwschevron right
  2. Anna Nooshin: 'Ik heb het gevoel dat de harten van mensen heel koud zijn geworden de laatste tijd'

In een nieuwe aflevering van 30 MINUTEN RAUW praat Ruud de Wild met ondernemer en mediapersoonlijkheid Anna Nooshin over haar leven als vluchteling, hard werken en de liefde.

Anna Nooshin vluchtte op 7-jarige leeftijd samen met haar zus en ouders vanuit Iran naar Nederland. Daar kwamen ze in verschillende AZC's terecht. "Dat was nou eenmaal ons leven. Het klinkt voor mensen heel heftig, maar voor ons is dat heel normaal op dat moment", vertelt Anna. "Het was voor mij ook het vuurtje van, ik ga nooit meer zo arm worden als dat ik nu ben." Anna greep alle kansen aan die ze kreeg en wist het voor elkaar te krijgen om cum laude af te studeren en haar succesvolle modeblog NSMBL op te zetten. Vanaf dat moment startte Anna met verschillende succesvolle ondernemingen, waaronder een eigen museum. "Inmiddels is Anna Nooshin een merk, en kan ik doordat mijn naam een merk is veel meer investeren in anderen", vertelt de onderneemster trots.

Mening van anderen

Ruud vraagt of Anna geeft om wat anderen over haar zeggen. "Nu veel minder, maar ik vond dat heel erg", zegt Anna. "Ik werd er echt heel onzeker en verdrietig van. Het voelde als zo’n onrecht met hoe ik weet hoe ik ben, en wat mensen dan konden zeggen." Volgens Anna is de grootste misvatting over haar dat ze heel erg koud en niet authentiek is. "Ik weet niet hoe dat kan eigenlijk. Blijkbaar door een disconnect die ze met mij voelen en ervaren."

In 30 MINUTEN RAUW hebben Ruud en Anna het ook over de liefde. Voor Anna is het een moeilijk onderwerp. Waarom? Je hoort het hieronder:

#5 - 30 MINUTEN RAUW met Anna Nooshin (S09) - 30 MINUTEN RAUW door Ruud de Wild

30 MINUTEN RAUW

Ruud de Wild stelt 30 minuten lang vlijmscherpe vragen aan een bijzonder persoon. De wekker wordt gezet, er wordt geen vraag geschuwd en het resultaat hoor je ongecensureerd in 30 MINUTEN RAUW.

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie