Podcast

Hoe ga je om met de fame na je muzikale doorbraak?

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Hoe ga je om met de fame na je muzikale doorbraak?

Hoe voelt het om eindelijk door te breken met je muziek? In de vierde aflevering van de Nederpopcast spreekt Carolien Borgers met acht zangeressen over de plus- en de minpunten van hun verkregen roem.

We kunnen allemaal wel eens dromen van beroemd zijn, maar wat als je het daadwerkelijk wordt? In de vierde aflevering van de Nederpopcast vertellen Willeke Alberti, Imca Marina, Maggie MacNeal, Fay Lovsky, Edsilia Rombley, Hind, Eefje de Visser en Linde Schöne aan Carolien Borgers over hun grootste successen en delen ze de verhalen daarachter. En hoe gingen ze om met de fame die daarbij kwam kijken? Was al die aandacht eigenlijk wel zo leuk? En hebben ze zichzelf ooit echt beroemd gevoeld?

#4 - Het succes

De Nederpopcast

In De Nederpopcast duiken Carolien Borgers en Tim Treffers in de geschiedenis van de Nederpop, met in het eerste seizoen: de onderbelichte rol van vrouwen. Acht Nederlandse solozangeressen van verschillende generaties vertellen openhartig hoe het is om als vrouw volwassen te worden in de Nederlandse popmuziek. Aan het woord komen Willeke Alberti, Imca Marina, Maggie MacNeal, Fay Lovsky, Edsilia Rombley, Hind, Linde Schone en Eefje de Visser. Over dromen, succes, schaduwkanten van de business en de toekomst.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie