Podcast
PowNed

Mell: 'Eigenlijk zou ik zelf helemaal niet bekend willen zijn'

foto: Powned
  1. Nieuwschevron right
  2. Mell: 'Eigenlijk zou ik zelf helemaal niet bekend willen zijn'

In de nieuwe aflevering van 30 MINUTEN RAUW gaat Ruud de Wild in gesprek met de Volendamse zangeres Mell over de plotselinge bekendheid na haar deelname aan The Voice, haar levenslange worsteling met mentale gezondheid en het belang van haar geloof.

Zo’n 9 jaar geleden wordt Melanie Jonk, beter bekend als Mell, opeens een BN’er als ze meedoet aan The Voice of Holland. Haar doorbraak in de muziekwereld is een droom die uitkomt, maar "in het begin wel heel raar natuurlijk", vertelt de Volendamse.

Focus op muziek

In 2015 slaat ze de handen ineen net muzikanten Ton Dijkman en Nico Brandsen om Mell & Vintage Future te vormen. En sindsdien groeit de fanschare van de zangeres gestaag. Maar de wereld veroveren is niet haar doel: "Wat ik vooral heel belangrijk vind, is dat die songs die we schrijven dat daar publiek op afkomt die echt fan is van die muziek. Want dat merkte we gewoon nu bij de optredens. Dat mensen er iets aan hebben en dat je zo kunt 'connecten' met mensen. Ik denk dat dat het grootste belang is van de liedjes schrijven en van wat ik aan het doen ben. Eigenlijk zou ik zelf helemaal niet bekend willen zijn", biecht Mell op.

Zelf zou de zangeres het liefst niet in de spotlight staan, maar ze wil wel graag dat haar muziek bekend wordt. "En ik denk dat dat twee verschillende dingen zijn."

Luister hieronder de hele aflevering met Mell terug:

#4 - 30 MINUTEN RAUW met Mell (S11) - 30 MINUTEN RAUW door Ruud de Wild

30 MINUTEN RAUW

Ruud de Wild stelt 30 minuten lang vlijmscherpe vragen aan een bijzonder persoon. De wekker wordt gezet, er wordt geen vraag geschuwd en het resultaat hoor je ongecensureerd in 30 MINUTEN RAUW.

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie