Podcast
AVROTROS

One’sy Muller en Vinny Tailor in gesprek met relatiecoach Roos Reijbroek over polyamorie

foto: Emma Pot
  1. Nieuwschevron right
  2. One’sy Muller en Vinny Tailor in gesprek met relatiecoach Roos Reijbroek over polyamorie

In een nieuwe aflevering van de NPO Radio 2 podcast Domme Vragen Bestaan Wel praten One’sy Muller en Vinny Tailor met Roos Reijbroek over welke domme opmerkingen er over polyamoristen gemaakt worden.

Roos Reijbroek richtte als polyamorist een praatgroep op om met gelijkgestemden van gedachten te wisselen over hoe het is om meerdere relaties tegelijkertijd te hebben. Want echt begrijpen hoe dat nou is, dat doen de meeste monogame mensen niet.

Uiteindelijk werd ze zelfs relatiecoach voor nonmonogamisten, want hoe doe je dat nou precies en waar loop je tegenaan als je niet maar met een persoon wilt zijn? We duiken met Roos in de verschillende vormen van non monogamie, ze vertelt of polyamoristen ook jaloers kunnen zijn en je hoort vragen uit het publiek. We namen deze lekker lange aflevering namelijk live op tijdens het NPO Podcastevent!

Luister hieronder naar een nieuwe aflevering:

#7 - Polyamorie (S03) - Domme Vragen Bestaan Wel

Domme Vragen Bestaan Wel beluisteren

Iedere week verschijnt er een nieuwe aflevering van Domme Vragen Bestaan Wel. Wil je niets missen van het nieuwe seizoen, of de vorige seizoenen van Domme Vragen Bestaan Wel terug luisteren? Check dan je favoriete podcast speler, de NPO Radio 2 website of de NPO Radio 2 app.

Domme Vragen Bestaan Wel op Apple Podcasts
Domme Vragen Bestaan Wel op Spotify

Domme Vragen Bestaan wel op Google Podcasts

Soul Night met One'sy

Je hoort One'sy Muller iedere zaterdagavond tussen 22.00 en 00.00 uur tijdens Soul Night met One'sy op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie