Podcast
AVROTROS

Kleine Jongen van André Hazes zoals je 'm waarschijnlijk nog nooit gehoord hebt

foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Kleine Jongen van André Hazes zoals je 'm waarschijnlijk nog nooit gehoord hebt

In deze Barts Classic Track is er voor het eerst live publiek bij én het gaat over een van de grootste Nederlandse artiesten die we ooit hebben gekend: André Hazes.

Schrijvers Aart Mol, Geertjan Hessing en producer John van de Ven ontleden samen met Bart Arens een van de grootste classics van Nederlandse bodem: Kleine Jongen van André Hazes. Ter gelegenheid van de Sterren NL Nederlandstalige Top 1000 was de opname deze keer met publiek, bestaande uit artiesten en muziekliefhebbers.

Makers Aart, Geertjan en John vertellen onder andere over de inspiratie achter het nummer, geven een uniek inkijkje in de studio, en halen verhalen op over het opnameproces met de legendarische volkszanger. In de video hoor je ook de rauwe opname van Hazes’ iconische stem, zoals je die waarschijnlijk nooit eerder hebt kunnen luisteren:

Bekijk hier Barts Classic Track NL #30: André Hazes - Kleine Jongen

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De video is slechts een gedeelte van de opnames met de makers van Kleine Jongen. De uitgebreidere podcast vind je onder de naam ‘Barts Classic Track’ op Apple Podcasts, Spotify en in de NPO Radio 2-app! Of luister hieronder:

#28 - André Hazes - Kleine Jongen - Barts Classic Track

Abonneer je op de podcast en luister ook gelijk de volledige opnames van onder andere Ilse DeLange, De Dijk, Armin van Buuren en Golden Earring!

Meer Classic Tracks video's van Bart vind je in de YouTube-playlist Barts Classic Track NL.

AAN DE SLAG!

Je hoort Bart Arens elke werkdag van 09.00 tot 12.00 uur met Aan De Slag! op NPO Radio 2.

De Koninklijke 500

Je hoort de beste muziek van eigen bodem in De Koninklijke 500. Het nummer Kleine Jongen van André Hazes staat op plek #76. De lijst wordt uitgezonden op NPO Radio 2 van:

Maandag 24 april t/m donderdag 27 april van 09.00 tot 20.00 uur
Vrijdag 28 april van 09.00 tot 18.00 uur

BEKIJK HIER DE KONINKLIJKE 500

Ster advertentie
Ster advertentie