Podcast
BNNVARA

Dennis Weening weet meer over seksrel Expeditie Robinson

foto: Off the Record (BNNVARA)
  1. Nieuwschevron right
  2. Dennis Weening weet meer over seksrel Expeditie Robinson

Opnieuw een bijzondere week in de muziekwereld. Neil Young haalde zijn muziek van Spotify, de documentaire over Janet Jackson maakte de tongen los. Ook de mogelijke nieuwe tour van de 63-jarige Madonna komt ter sprake.

Deze week is 3FM-dj en PowNed-verslaggever Jamie Reuter te gast in Off the Record. Bovendien is Henkjan Smits met vakantie, maar zijn plek wordt vakkundig ingevuld door presentator Dennis Weening. Hij presenteerde onder andere jarenlang het programma Expeditie Robinson, dat onlangs negatief in het nieuws kwam. Britt Dekker beschuldigde een cameraman van het RTL-programma, omdat hij kandidaten volgens haar Mars-repen zou hebben aangeboden in ruil voor seksuele gunsten. Oud-presentator Dennis Weening reageert in Off the Record op de geruchten.

Beluister de podcast

Bekijk de podcast

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Off the Record

Deze en andere onderwerpen hoor je in de nieuwste aflevering van Off the Record. Hierin bespreekt Giel Beelen de roddels, intriges en belangrijkste nieuwtjes uit de muziekindustrie. Dat doet hij wekelijks samen met zangeres en presentatrice Nance Coolen en presentator voor Omroep MAX & NPO Radio 5 en oud Idols-jurylid Henkjan Smits. Ook schuift er wekelijks een gast bij het drietal aan.

Ster advertentie
Ster advertentie