Podcast

Ruben Hein: 'Ik hoorde mezelf dingen zeggen die ik nog nooit hardop had gezegd'

foto: EO
  1. Nieuwschevron right
  2. Ruben Hein: 'Ik hoorde mezelf dingen zeggen die ik nog nooit hardop had gezegd'

In een nieuwe aflevering van Tekstuele Voorlichting is Ruben Hein te gast!

Zijn laatste EP ging over klimaat: alles om hem heen. De nieuwste EP Leveller gaat vooral over hemzélf. "Een beetje spannend om over te praten", begint Ruben Hein. In het liedje Heartaches erkent hij familiepatronen, gemaakte fouten en ziet hij de realistische toekomst dat “mijn kinderen over veertig jaar ook naar een psycholoog gaan.” Samen met Martine gaat hij langs de zinnetjes die stuk voor stuk uitleggen welke dingen hij nog uit te zoeken had in het leven.

Luister hieronder naar de nieuwe aflevering:

#18 - RUBEN HEIN: ‘Dit heb ik WEINIG mensen VERTELD” (S07) - Tekstuele Voorlichting

In het najaar van 2023 verschijnen er nieuwe afleveringen van Tekstuele Voorlichting. Abonneer je op deze podcast in de app zodat je na de zomer meteen een melding krijgt als we er weer zijn. Je kunt Martine ook volgen op instagram: @martinetenklooster. Zomerstop in 3...2...1...!

Tekstuele Voorlichting

In deze podcast duikt NPO Radio 2-dj Martine ten Klooster in een betekenisvolle songtekst. Waarom raakt iets en welk verhaal zit erachter? In gesprek met de artiest kom je tot de antwoorden. Soms intiem, soms ontroerend, soms luchtig en soms vol gezelligheid. Altijd met nieuwsgierigheid, liefde voor muziek, oprechte interesse en jouw input.

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je iPhone- of Android-telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie