Podcast
PowNed

Bilal Wahib in 30 MINUTEN RAUW: 'Ik denk altijd dat ik de shit ben'

foto: KRO-NCRV
  1. Nieuwschevron right
  2. Bilal Wahib in 30 MINUTEN RAUW: 'Ik denk altijd dat ik de shit ben'

Acteur, zanger en rapper Bilal Wahib is de laatste gast van het huidige seizoen van 30 MINUTEN RAUW. Hij gaat met Ruud de Wild in gesprek over de strafzaak die rond hem liep, en welke invloed het leiden van een publiek leven heeft op zijn familie.

Bilal werd bekend vanwege rollen in onder andere Mocro Maffia, Spangas en Nieuwe Buren, en werkte bovendien als rapper samen met Bizzey en Ronnie Flex. Het leek hem allemaal voor de wind te gaan, totdat Bilal in opspraak raakte door een livestream op social media, warin hij een minderjarige kijker uitdaagde zijn geslachtsdeel te laten zien. "Het is heel fucked up wat er is gebeurd", geeft hij aan in 30 MINUTEN RAUW.

"Ik ben daar gaan zitten, aan tafel", vervolgt Bilal over zijn optreden in Op1 na alle controverse. "Maar op een gegeven moment keek ik dat terug en dacht ik: waarom zeg ik sorry tegen al die mensen? Ik moet toch bij de familie van dat kind zijn? Daar wilde ik eigenlijk zitten."

Eerste rollen

Naast het gesprek over de strafzaak, vraagt Ruud aan Bilal om te vertellen hoe hij terugkijkt op zijn eerste rollen, en hoe zijn familie het vond dat hij bekend wilde worden. "Ze vonden het heel leuk, totdat ze m'n eerste echte film zagen", legt hij uit. "Want dat was Fissa, en ja... daar deed ik wel een paar rare dingen."

Beluister hieronder de volledige aflevering:

#17 - 30 MINUTEN RAUW met Bilal Wahib (S08) - 30 MINUTEN RAUW door Ruud de Wild

30 MINUTEN RAUW

Ruud de Wild stelt 30 minuten lang vlijmscherpe vragen aan een bijzonder persoon. De wekker wordt gezet, er wordt geen vraag geschuwd en het resultaat hoor je ongecensureerd in 30 MINUTEN RAUW.

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie