Podcast

Hoe kan ik succesvol zijn op datingapps?

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Hoe kan ik succesvol zijn op datingapps?

In deze aflevering van De Slimste Liefde behandelen Thomas en Diederik de vraag: Hoe kan ik succesvol zijn op datingapps?

Waarom vinden we online daten soms zo moeilijk? En hoe kunnen we er het beste op een gezonde manier mee omgaan? Wat is een catfish en hoe kom je er vanaf? Moeten we met z’n allen misschien op een tinderdieet? En waarom heeft Thomas Sam Smith naar links geswiped? In deze aflevering krijg je antwoord op al deze vragen!

Thomas en Diederik krijgen in deze aflevering hulp van Tila Pronk. Zij is docent psychologie aan de Utrecht University en heeft onderzoek gedaan naar datingapps.

Luister hieronder naar een nieuwe aflevering van De Slimste Liefde:

#6 - Hoe kan ik succesvol zijn op datingapps? - De Slimste Liefde

De Slimste Liefde

Wetenschapsliefhebber Diederik Jekel en acteur Thomas Cammaert doorgronden de liefde met behulp van de wetenschap en de cultuur. Is het vinden van die grote liefde nu alleen een gevoelskwestie en puur geluk? Of valt het vinden van de ware ook wetenschappelijk te verklaren?

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphoneof Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie