Podcast

Leo Blokhuis over Red Hot Chili Peppers mét gitarist John Frusciante: 'Het zijn de Peppers in de beste opstelling'

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Leo Blokhuis over Red Hot Chili Peppers mét gitarist John Frusciante: 'Het zijn de Peppers in de beste opstelling'

Een een nieuwe Blokhuis de Podcast hoor je een prachtige livesessie in de studio van Blaudzun, veel aandacht voor de Red Hot Chili Peppers (vooral mét John Frusciante), Marjolein Thiele praat je bij over de muziek uit Zwitserland, het nieuwe album van Eddie Vedder en een prachtig debuut van Néomi.

In deze aflevering staat de band Red Hot Chili Peppers centraal en specifiek John Frusciante. Onlangs kwam de nieuwe single Black Summer van de band uit. "Het zijn de Peppers in de beste opstelling, dus mét gitarist John Frusciante. Hij kwam als tiener bij de band nadat de eerste gitarist Hillel Slovak overleed aan een overdosis", aldus Leo in deze nieuwe aflevering van Blokhuis de Podcast. "Er schijnt ergens in een huis in Los Angeles nog steeds een voetafdruk op een muur te staan waar John laaiend enthousiast tegenop sprong toen hij hoorde dat hij bij de band kon komen."

In deze aflevering vertelt Leo meer over hem en de geschiedenis van Red Hot Chili Peppers.

Blaudzun te gast

Er komt verder nieuwe muziek voor in de podcast, namelijk de tips van de Verrukkelijke 15. Nieuwe platen van o.a. Portugal. The Man, Caroline Spence en Matt Merninger, Julia Jacklin, The Head And The Heart en Neomi. Voor de wereldhit reizen we deze keer af naar Zwitserland, waar onze muziekcorrespondent Marjolein ons bijpraat over de muziek.

Leo heeft Blaudzun live te gast in de uitzending. Hij speelt REAL HERO, WIDE OPEN en exclusief voor deze podcast ook SAVE.

Video niet beschikbaar

Luister hieronder naar de nieuwe aflevering van de podcast:

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie