Podcast
BNNVARA

Bureau Sport Podcast met Niki Terpstra: 'Voetbal is eigenlijk geen sport'

foto: Fotograaf: Guillaume Souvant
  1. Nieuwschevron right
  2. Bureau Sport Podcast met Niki Terpstra: 'Voetbal is eigenlijk geen sport'

Na een sportweekend waarin het opmerkelijk weinig over sport en helaas opmerkelijk veel over mediazaken ging, is er op maandag gewoon weer een nieuwe Bureau Sport. Frank Evenblij is er een weekje niet bij, en daarom schuift oud-wielrenner Niki Terpstra aan bij Erik en Britt in de Bureau Sport-studio.

Uiteraard praten de heren even over de situatie bij NOS Sport, waar Bureau Sport ook erg van schrok. Bureau Sport vraagt zich af: moet die sport uberhaupt nog wel bij de NOS blijven, of kan de wielersport ook prima af met Eurosport?

Met Niki Terpstra als de vervangende Frank Evenblij komt ook de wielerfan goed aan z’n trekken. Zo bespreken de mannen de suprematie van Pogacar en de opvallend sterke Primoz Roglic. En vragen ze zich af wat er aan de hand is met Mathieu van der Poel: moeten we ons al zorgen maken over de slechte vorm waar hij in verkeert, of is het vooral goed dat hij nog niet in vorm is? En we blikken voorzichtig vooruit op de onofficiële opening van het klassieke wielerseizoen: Milan – San Ramo.

Open brief van Mercedes schokt de Formule 1-wereld

De heren maken zich verder onder meer druk over Formule 1. Het Mercedesteam schreef deze week namelijk een open brief naar de fans, om aan te geven dat ze weinig hoeven te verwachten van dit seizoen. Eerlijk, maar misschien te eerlijk? Bureau Sport geeft antwoord. Verder blikt het Bureau terug op de WK Shorttrack, waar de concurrentie voor Suzanne Schulting plotseling uit eigen kamp komt. Is dat een probleem? En op verzoek van veel luisteraars gaat het óók gewoon over voetbal: één van de Bureau Sport-gezichten is fan van Feyenoord en een ander vind voetbal sowieso helemaal niks. Wie is wie? Dan hoort je in de hagelfonkelnieuwe extra speciale editie van de Bureau Sport Podcast!

#10 - Niki Terpstra: “Voetbal is toch geen sport” (S02) - Bureau Sport Podcast

Luister de Bureau Sport Podcast nu in jouw favoriete podcastapp! Reageren op deze podcast? Dat kan! Stuur jouw reactie – het liefst volgens het aloude Hamburgermodel – naar bureausportpodcast@bnnvara.nl

Ster advertentie
Ster advertentie