Podcast
EO

Jan Smit: 'Ik heb onvoorwaardelijke liefde gevonden'

foto: EO
  1. Nieuwschevron right
  2. Jan Smit: 'Ik heb onvoorwaardelijke liefde gevonden'

In een nieuwe aflevering van Tekstuele Voorlichting gaan Martine ten Klooster en Matthijn Buwalda in gesprek met Jan Smit. De Volendammer vertelt hoe hij na een moeilijke periode is teruggekomen met zijn optimistisch klinkende album Boven Jan.

Iedereen weet wie Jan Smit is. Terwijl de zanger zelf dat de afgelopen jaren helemaal niet wist. Want hoe weet je nou wie je bent als je vanaf je tienertijd geleefd wordt door de muziekindustrie? Hij maakte onlangs wat drastische beslissingen en verpakt z’n nieuwe levenshouding in liedjes op het album Boven Jan. Dat het daar meer dan gemiddeld over liefde gaat valt langzaam op, maar, zegt hij: "Het is wel een nieuw soort liefde." Wat dat betekent voor hem, voor zijn gezin en voor de muziek vertelt hij openhartig op de podcastbank van Martine en Matthijn.

Beluister de nieuwe aflevering van Tekstuele Voorlichting hieronder:

#8 - JAN SMIT: “Ik heb onvoorwaardelijke liefde gevonden’ (S06) - Tekstuele Voorlichting

Tekstuele Voorlichting

In deze podcast graaft NPO Radio 2-dj Martine ten Klooster met behulp van liedjesschrijver Matthijn Buwalda door een betekenisvolle songtekst. Ze nodigen de artiest erachter uit om te ontdekken uit welk hart de woorden komen en wat ze betekenen.

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie