Podcast

Met deze domme vragen krijgen bodybuilders te maken

AVROTROS
foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Met deze domme vragen krijgen bodybuilders te maken

One’sy Muller en Vinny Tailor zijn terug met een nieuw seizoen van de NPO Radio 2 podcast Domme Vragen Bestaan Wel. In deze aflevering praten ze met Jan Willem van der Klis over welke domme opmerkingen er over bodybuilders gemaakt worden.

Bodybuilden

Jan Willem van der Klis begon op zijn zestiende met trainen in de sportschool omdat hij eruit wilde zien als Arnold Schwarzenegger en Sylvester Stallone. Als twintiger besloot hij ook mee te doen met wedstrijden. Jan Willem ziet bodybuilden als beeldhouwen met zijn lichaam, is open over zijn gebruik van o.a. testosteron en stoort zich eraan dat mensen denken dat hij zijn lichaam alleen daaraan te danken heeft.

#6 - Bodybuilden (S03)

Domme vragen bestaan niet? Onzin, zo ontdekken One’sy Muller en Vinny Tailor in hun podcast Domme Vragen Bestaan Wel. In deze podcast onderzoeken One’sy en Vinny samen met een gast wat ongemakkelijke, pijnlijke, directe, kwetsende of grappig bedoelde vragen en opmerkingen met iemand doen.

Luister hieronder de overige afleveringen van seizoen 3:

Bodybuilders

Jan Willem van der Klis begon op zijn zestiende met trainen in de sportschool omdat hij eruit wilde zien als Arnold Schwarzenegger en Sylvester Stallone. Als twintiger besloot hij ook mee te doen met wedstrijden. Jan Willem ziet bodybuilden als beeldhouwen met zijn lichaam, is open over zijn gebruik van o.a. testosteron en stoort zich eraan dat mensen denken dat hij zijn lichaam alleen daaraan te danken heeft.

#5 - Gamen (S03)

Tatoeages

Cilla Voogd liet haar eerste tattoo, met toestemming van haar moeder, zetten toen ze 13 was. Voor Hugo de Boo was dat wel anders. Hij wachtte tot hij uit huis was, omdat zijn familie tatoeages als asociaal beschouwde. Beiden zien hun tatoeages als een kunstverzameling en een soort dagboek dat ze herinnert aan periodes en momenten in hun leven. Ze vertelden Vinny en One'sy waarom vragen naar de betekenis van hun tattoos niet nodig is, of het beiden is gelukt een 'normale' baan te vinden en op welke plek ze nooit een tattoo zouden laten zetten.

#4 - Tatoeages (S03)

Drag Queens

Tom Haegens rolde als tiener de drag scene in en deed in 2021 als drag queen The Countess mee aan het tweede seizoen van Drag Race Holland. Hij beschouwt drag als een kunstvorm waarbij je je gezicht als canvas gebruikt en stoort zich eraan dat mensen het niet als zodanig beschouwen. Hoewel hij als kind heel timide was, heeft zijn drag perfomance ervoor gezorgd dat hij een stuk zelfverzekerder is geworden. Of Tom zichzelf mooier vindt dan een 'echte vrouw', wat hij doet als iemand hem zomaar wil aanraken als hij in drag is en welke make-uptips hij voor One'sy en Vinny heeft, hoor je in deze aflevering.

#3 - Drag Queens (S03)

Veganisme

Bioloog Dennis Vink is een gigantische dierenvriend. Zes jaar geleden besloot hij te stoppen met het consumeren van dierlijke producten, omdat hij zijn liefde voor dieren niet meer kon rijmen met het eten ervan. Waarom de opmerking 'ik eet al minder vlees' volgens Dennis mooi, maar niet het eindstation is en welke vraag over zijn eetpatroon hem de zenuwen gaf, deelde hij met One'sy en Vinny.

#2 - Veganisme (S03)

Woonwagenbewoners

Rapper Piet Junior woont al zijn hele leven in een woonwagen. In zijn muziek rapt hij over het leven op het kamp. Hij ziet het als zijn missie om een voorbeeld te zijn voor opgroeiende reizigerskinderen en wil door zijn raps het beeld dat de maatschappij van woonwagenbewoners heeft, verbeteren. Aan Vinny en One'sy vertelt Piet hoe hij als kind werd buitengesloten door klasgenootjes en wat nou de typische reizigerscultuur is.

#1 - Woonwagenbewoners (S03)

Domme Vragen Bestaan Wel beluisteren

Iedere week verschijnt er een nieuwe aflevering van Domme Vragen Bestaan Wel. Wil je niets missen van het nieuwe seizoen, of de vorige seizoenen van Domme Vragen Bestaan Wel terug luisteren? Check dan je favoriete podcast speler, de NPO Radio 2 website of de NPO Radio 2 app.

Domme Vragen Bestaan Wel op Apple Podcasts
Domme Vragen Bestaan Wel op Spotify

Domme Vragen Bestaan wel op Google Podcasts

Soul Night met One'sy

Je hoort One'sy Muller iedere zaterdagavond tussen 22.00 en 00.00 uur tijdens Soul Night met One'sy op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie