Podcast

Typhoon over eenzaamheid: 'Ik voelde me altijd gekke henkie'

foto: EO
  1. Nieuwschevron right
  2. Typhoon over eenzaamheid: 'Ik voelde me altijd gekke henkie'

In een nieuwe aflevering van Tekstuele Voorlichting met Martine en Matthijn is Typhoon te gast. Hij vertelt over zijn nummer Alleen In De Pauze, dat hij schreef als steuntje in de rug voor eenzame jongeren.

Als Typhoon uitlegt hoe hij eenzaamheid ziet, dan begrijp je ook meteen waarom de zinnen van het liedje Alleen In De Pauze alle kanten opgaan. Toch weet hij het heel helder uit te leggen. Martine: "Jij bent echt veel in therapie geweest, hè." Specifiek met deze song probeert hij licht te brengen in het leven van jongeren, maar eigenlijk doet hij dat voortdurend. In dit gesprek gaat het vergrootglas over meer teksten en zo ontdek je de drijfveer van de rapper die in z’n paspoort Glenn de Randamie heet.

Luister hieronder de podcast:

#6 - TYPHOON: "Ik voelde me altijd gekke henkie" (S06) - Tekstuele Voorlichting

Tekstuele Voorlichting

In deze podcast graaft NPO Radio 2-dj Martine ten Klooster met behulp van liedjesschrijver Matthijn Buwalda door een betekenisvolle songtekst. Ze nodigen de artiest erachter uit om te ontdekken uit welk hart de woorden komen en wat ze betekenen.

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie