Podcast
BNNVARA

Laatste aflevering Bureau Sport Podcast: over o.a. Van Gaal en Verstappen

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Laatste aflevering Bureau Sport Podcast: over o.a. Van Gaal en Verstappen

De zomer begint, de vaste sportkalender wordt onderbroken door de zomer en dus voor de allerlaatste keer op maandag: een hagelnieuwe aflevering van de Bureau Sport Podcast! Nog één keer racen we door de sportweek heen met Frank, Erik en Wouter.

Nadat de heren vorige week de tennissport nog hebben afgeserveerd vanwege de zoveelste overwinning van Rafael Nadal op Roland Garros, daar zijn de heren deze week veel enthousiaster. De overwinning van Tim van Rijthoven in Rosmalen heeft de heren zeer kunnen bekoren. Volgens de mannen is het wel heel belangrijk dat hij op Wimbledon een wildcard krijgt. Waarom hij dat vind, hoor je in de podcast.

De heren hebben natuurlijk óók de wedstrijden van het Nederlands Elftal bekeken. Met name de wedstrijd tegen Wales heeft veel indruk gemaakt op de heren. Niet alleen het spel, maar zeker ook de wijze waarop afscheid werd genomen van commentator Frank Snoeks. Waarom de heren gecharmeerd zijn van Snoeks, vertellen ze in de Podcast. Daarnaast valt Bureau Sport de houding van Louis van Gaal op tijdens deze interlandperiode. De heren leggen uit hoe Louis van Gaal een beetje door de mand is gevallen en waarom we een beetje medelijden moeten hebben met Jeroen Stekelenburg.

Spelregels in de schijnwerpers

Een hoogtepunt in deze sportweek was voor Bureau Sport ook de vermeende implementatie van nieuwe spelregels in de Eerste Divisie. Deze week ontstond ophef toen in een column van een KNVB-bestuurder verschillende spelregelwijzigingen leken te worden aangekondigd. De heren discussiëren verder over de nut en noodzaak van deze wijzigingen. En uiteraard wordt ook de Formule 1 even besproken: is het nog wel leuk als Max Verstappen telkens zo dik wint? En wat moeten we vinden van het salarisplafond dat in de Formule 1 dreigt?

Dat, het laatste wielernieuws, én een hele bijzondere mystery guest in deze laatste aflevering van de Bureau Sport Podcast. Nu te beluisteren in je podcastplayer!

#20 - De allerlaatste.

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie