Podcast
BNNVARA

Bureau Sport Podcast: 'Gore schande hoe Ajax Blind heeft laten vertrekken'

foto: AFP, Fotograaf: Alberto Pizzoli
  1. Nieuwschevron right
  2. Bureau Sport Podcast: 'Gore schande hoe Ajax Blind heeft laten vertrekken'

Het was weer een onvergetelijke maandagmorgen op de Bureau Sport-redactieburelen. De mannen zaten nog vol adrenaline over de Klassieker, Daley Blind en de Australian Open, maar de opnamestudio werkte niet echt mee. Frank klinkt daardoor niet even helder als normaal, maar dat ongemak heeft de mannen er niet van weerhouden om hun kijk op de internationale sportwereld tóch met je te delen.

Natuurlijk waren de mannen vooral druk met de Klassieker. De wedstrijd was weinig spectaculair, wel een vechtwedstrijd, en er gebeurde genoeg om je heerlijk druk over te maken. Bureau Sport is namelijk niet de enige waar deze week wat technisch in de weg zat. De mannen verbazen zich over de netten die de ESPN-televisiekijker in de weg zaten. Want werkt dat nou echt tegen alle vormen van vandalisme? En is dat nieuwe camerastandpunt niet gewoon veel fijner? De mannen filosoferen erover in de nieuwe Bureau Sport. Ook in de categorie ‘nieuwe inzichten’: een categorisering van de opvallende kalende hoofden. Er zijn er namelijk een hoop betrokken bij de Klassieker.

Blind en Berghuis onder vuur

Natuurlijk gaat ’t ook over serieuze zaken. Uiteraard stonden de heren uitgebreid stil bij de kritiek van Steven Berghuis op de vaderlandse sportmedia. Want volgen die sportmedia niet gewoon wat er in het nieuws is, en hebben ze het dus ook over deze zaak? En ze kijken nog eenmaal terug op de zaak-Daley Blind, want na het interview dat Blind deze week in het AD gaf hadden de heren nog wel wat aan te merken op de leiding van de Amsterdamse club.

Hoewel het een sportweekend was dat werd gekleurd door het voetbal keken de heren ook andere sporten. Zo keken ze naar Mathieu van der Poel, die voor de verandering in de zon in plaats van de sneeuw reed. Want heeft hij nou problemen met z’n rug of niet? Verder: de schaakhistorie van Frank en Erik, naar aanleiding van het Tata Steel Chess Tournament. En het wel en wee van sportpaarden: in een hagelfonke nieuwe aflevering van de Bureau Sport Podcast.

Luister de Bureau Sport Podcast nu in jouw favoriete podcastapp!

#3 - "Het is een gore schande hoe Ajax Blind heeft laten vertrekken" (S02) - Bureau Sport Podcast

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie