Podcast
BNNVARA

Bureau Sport de Podcast: 'Wout Poels is een zwaar onderschatte coureur'

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Bureau Sport de Podcast: 'Wout Poels is een zwaar onderschatte coureur'

Na zo’n fantastisch sportweekend moest er wel een goedgevulde podcast opgenomen worden! Natuurlijk gaan we het hebben over de fantastische winst van Wout Poels in de Tour de France maar dat doen we niet voordat de binnengekomen mailtjes zijn behandeld. Die maken duidelijk dat Fabio Jakobsen niet de nieuwe Kenny Hummel is, er zal waarschijnlijk niet meer aandacht voor cricket komen in de podcast en wie weet gaan Erik en Frank ooit het pad van politiekverslaggever bewandelen.

Goed! Dan nu de fantastische overwinning van Wout Poels, een man die het na zo’n fantastische en soms ook gruwelijke carrière heeft verdiend om deze etappe op zijn palmares bij te schrijven. Verder is deze Tour er eentje om je vingers bij af te likken, het gevecht tussen Pogacar en Vingegaard is geweldig om te zien. Wij van Bureau Sport denken dat Vingegaard uiteindelijk als winnaar uit de bus zal komen. Als nu alle supporters langs de kant van de weg zich maar blijven gedragen moet alles goedkomen.

In Londen werden de finales van Wimbledon getennist en godzijdank wist de twintigjarige Carlos Alcaraz de oude, onsympathieke Djokovic te verslaan. Bij de vrouwenfinale was het opmerkelijk dat de winnares de eerste winnaar was die als ongeplaatste tennisster meedeed aan het toernooi.

Ook is er aandacht voor het transfernieuws rondom voetballers Xavi Simons en Dusan Tadic. En gaat Wesley Sneijder Ajax kunnen redden?

Blijf luisteren en kom erachter wie de Mystery Guest van deze week is! Misschien dat je als vaste luisteraar een gokje kan wagen.

#27 - "Als Wout Poels geen etappe had gewonnen in de Tour, was zijn carrière ook geslaagd" (S02) - Bureau Sport Podcast

Luister de Bureau Sport Podcast nu in jouw favoriete podcastapp! Reageren op deze podcast? Dat kan! Stuur jouw reactie – het liefst volgens het aloude Hamburgermodel – naar bureausportpodcast@bnnvara.nl.

Ster advertentie
Ster advertentie