Podcast
PowNed

Stefan Jurriens van StukTV blikt vooruit in 30 MINUTEN RAUW

foto: NPO Radio 2
  1. Nieuwschevron right
  2. Stefan Jurriens van StukTV blikt vooruit in 30 MINUTEN RAUW

Eén derde van StukTV schuift deze week aan in 30 MINUTEN RAUW. Stefan Jurriens vertelt Ruud over het succes van StukTV, wat zijn plannen voor daarna zijn en de twee gaan dieper in op familie, reizen en verhuizen.

Stefan Jurriens, beter bekend als 'Stefan StukTV', is een Nederlandse presentator, online persoonlijkheid en naar eigen woorden een echte 'entertainer'. Jurriens is geboren en getogen in Beverwijk en 30 jaar oud. In 2012 begon hij met twee vrienden het YouTube-kanaal StukTV. Dat werd zo immens populair dat Stefan niet meer normaal over straat kan. "Ik moet bepaalde plekken vermijden", vertelt hij in 30 MINUTEN RAUW. Drukke winkelstraten, een bezoekje aan een attractiepark of kermis zit er voor hem niet meer in. "Waar veel jeugd bijeen komt, daar ben ik niet."

Hoe verder ná StukTV

Op je 30e al zo succesvol zijn; het lukt maar weinig mensen. Stefan is echter niet van mening dat hij het al heeft 'gemaakt'. "Ik heb wel heel veel mooie dingen mogen doen. Heel veel leuke dingen gedaan. Ik heb de halve wereld afgereisd. Succes gehaald. Dat klinkt zo stom om te zeggen, maar ik heb niet het gevoel dat ik er ben, nee. Ik denk dat er nog veel belangrijkere dingen voor mij zijn om te leren. Een fijn leven, een rustig leven. [...] Ik roep eigenlijk al een paar jaar lang dat ik heel erg uitkijk naar om veertig jaar te zijn. Serieus. Dat klinkt misschien heel stom, maar ik zou graag wat meer rust willen vinden in mijn leven. Want dat heb ik momenteel niet. Dat kan ik niet vinden."

Luister hieronder de hele aflevering, waarin Stefan vertelt over zijn familie, vrienden en

#16 - 30 MINUTEN RAUW met Stefan Jurriens (S08) - 30 MINUTEN RAUW door Ruud de Wild

30 MINUTEN RAUW

Ruud de Wild stelt 30 minuten lang vlijmscherpe vragen aan een bijzonder persoon. De wekker wordt gezet, er wordt geen vraag geschuwd en het resultaat hoor je ongecensureerd in 30 MINUTEN RAUW.

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie