Podcast
PowNed

John van den Heuvel: 'Ik voel me schuldig tegenover mijn vrouw'

foto: KRO-NCRV
  1. Nieuwschevron right
  2. John van den Heuvel: 'Ik voel me schuldig tegenover mijn vrouw'

In de laatste 30 MINUTEN RAUW van dit jaar praat Ruud met misdaadverslaggever John van den Heuvel. Hij vertelt hoe zijn leven eruitziet met extreme beveiliging, hoe hij kijkt naar de moord op Peter R. de Vries en hoe zijn vrouw werd ontslagen door zijn werk.

Misdaadverslaggever John van den Heuvel praat in 30 MINUTEN RAUW niet alleen over de prijs die hij betaalt om zijn werk te kunnen doen, maar ook wat de invloed op zijn omgeving is. "Mijn vrouw kan haar werk niet meer doen", legt hij uit. "Die is er na zoveel jaar onderwijs uitgeknikkerd. Ik voel me daar schuldig over. Zij heeft niks met mijn wereldje, vindt dat ook niet interessant, ze kijkt ook niet naar mijn programma's."

Daarnaast gaat Van den Heuvel in op de moord op een van zijn collega's, Peter R. de Vries. "Ik begreep wel dat hij geen beveiliging nam, maar ik vond het de verkeerde keus. Hij heeft er een hele hoge prijs voor betaald", vervolgt Van den Heuvel. "Hij suggereerde, in die spreuk die later vaak geciteerd is, dat als je je laat beveiligen, dat je dan geknield door het leven gaat. Ik vind niet van mezelf dat ik geknield door het leven ga."

Beluister de volledige aflevering van 30 MINUTEN RAUW hieronder:

#7 - 30 MINUTEN RAUW met John van den Heuvel (S09) - 30 MINUTEN RAUW door Ruud de Wild

30 MINUTEN RAUW

Ruud de Wild stelt 30 minuten lang vlijmscherpe vragen aan een bijzonder persoon. De wekker wordt gezet, er wordt geen vraag geschuwd en het resultaat hoor je ongecensureerd in 30 MINUTEN RAUW.

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie