Podcast

MEAU: ‘Mensen dénken vaak dat ik heel lief ben’

  1. Nieuwschevron right
  2. MEAU: ‘Mensen dénken vaak dat ik heel lief ben’

In een nieuwe aflevering van Tekstuele Voorlichting praat Martine ten Klooster met zangeres MEAU.

MEAU heeft een dag voor haar 23e verjaardag het album 22 uitgebracht. Een plaat over haar afgelopen levensjaar en de titeltrack begint meteen met de woorden: ‘het is me eventjes te veel geworden en misschien is dat ook niet zo gek’. Dat is inderdaad niet zo gek. In dit gesprek en in haar teksten is ze bloedeerlijk over hoe de storm verliep nadat ze ineens groot werd met haar liedje Dat Heb Jij Gedaan. Al haar teksten zijn autobiografisch en dus super persoonlijk. Ze ging vorig jaar voor het eerst alleen op vakantie om even bij te komen en dat legde de basis van dit liedje.

Luister hieronder naar de nieuwe aflevering:

#16 - MEAU: ‘Mensen DÉNKEN vaak dat ik HEEL LIEF ben’ (S07) - Tekstuele Voorlichting

Tekstuele Voorlichting

In deze podcast duikt NPO Radio 2-dj Martine ten Klooster in een betekenisvolle songtekst. Waarom raakt iets en welk verhaal zit erachter? In gesprek met de artiest kom je tot de antwoorden. Soms intiem, soms ontroerend, soms luchtig en soms vol gezelligheid. Altijd met nieuwsgierigheid, liefde voor muziek, oprechte interesse en jouw input.

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je iPhone- of Android-telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie