Podcast

In welke sport eren ze hun helden beter: paardensport of schaatsen? 

foto: BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. In welke sport eren ze hun helden beter: paardensport of schaatsen? 

Na een week gescheiden te zijn door een buitenlandtrip van Erik Dijkstra zijn Frank en Erik weer herenigd in de Bureau Sport Podcaststudio. Dat is maar goed ook, want er is een hoop te bespreken!


Zo was het een bijzonder weekend voor Willem II en FC Twente. Eriks geliefde FC Twente doet het fantastisch, terwijl Franks Willem II het heel moeilijk heeft. Ondertussen werpt ook de situatie rondom Russische clubeigenaren nog zijn schaduw vooruit op de sportwereld.

Verder was het een bijzonder weekend voor de Nederlandse topsport: Ireen Wust en Sven Kramer kregen een groots afscheid in Thialf, en ook paard Ferdi nam afscheid. De mannen maken de balans op: welke sport is beter in het eren van hun helden?

Nederlandse scheidsrechtersgilde

En natuurlijk horen we de mannen ook over de criminele vrienden van Quincy Promes, krijgt Wouter Bouwman op verzoek van luisteraars éindelijk wat spreektijd, en zoomen de mannen in op het Nederlandse scheidsrechtersgilde. Dit weekend werd openlijk gezaagd aan de stoelpoten van scheidsrechterbaas Dick van Egmond, en dus wilden de heren van Nederlandse topscheidsrechter Bas Nijhuis weten: gaat hij daarin mee, of staat hij achter Van Egmond? Het antwoord hoor je in de nieuwste editie van de Bureau Sport Podcast!

Luister hieronder naar een nieuwe aflevering van de Bureau Sport Podcast:

#7 - Een emotioneel saluut aan paard Ferdi - Bureau Sport Podcast

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphoneof Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie