Podcast
BNNVARA

Bureau Sport Podcast: Erik Dijkstra en Joop Munsterman aan de slag bij FC Twente?

foto: Fotograaf: Vincent Jannink
  1. Nieuwschevron right
  2. Bureau Sport Podcast: Erik Dijkstra en Joop Munsterman aan de slag bij FC Twente?

Het gaat dit seizoen geweldig met FC Twente, maar toch moet de club uit Enschede op zoek naar een nieuw technisch hart. Frank en Erik zijn de moeilijkste niet en schieten de club te hulp.

Want wie moet dan het roer bij de club overnemen? Erik Dijkstra zou het zelf wel willen doen en geeft toe dat als hij gebeld zou worden, hij direct zou tekenen bij het kruisje. En met wie zou hij dat nou beter kunnen doen dan met levende legende en oud-Twente voorman Joop Munsterman? De heren besluiten de stoute schoenen aan te trekken en bellen Munsterman, die verrassend genoeg niet direct afwijzend tegenover de suggestie van een comeback bij Twente staat. Hoe hij er na een minuutje nadenken over denkt hoor je in de podcast.

Gedoe in de shorttrackwereld

Uiteraard is dat niet alles wat de mannen hebben gezien. Zo keken ze naar Nyck de Vries, die in New York werd gepresenteerd als de nieuwe Formule 1-courreur van team Alpha Tauri. Hij ligt als rookie onder het vergrootglas van de internationale autosportmedia en Bureau Sport onderzoekt of hij al klaar is voor al dat mediageweld. Het antwoord: hij heeft nog iets te leren, maar dat is ook z’n charme. En de mannen kijken ook naar het Nederlandse shorttrackteam, want daar ligt dankzij uitspraken van Sjinkie Knegt en een aantal collega’s het hoofd van de bondscoach op het hakblok. Heeft Bureau Sport vertrouwen in de oprechtheid van de lijmpogingen uit de podcast? Het antwoord op die vraag in de podcast van deze week.

Dat, een rap-ode aan NAC die door Willem II-fan Frank Evenblij wordt omarmd, de wekelijkse bespreking van de volgens Bureau Sport leukste voetbalcompetitie van Nederland en een vreselijk slechte Mystery Guest in een hagelfonkelnieuwe Bureau Sport!

Luister de Bureau Sport Podcast nu in jouw favoriete podcastapp!

#6 - Zijn Erik Dijkstra en Joop Munsterman al gebeld door FC Twente? (S02) - Bureau Sport Podcast

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie